PaNeK Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4K13rU8SvP0 Co panowie myślicie? Ja się ubawiłem do łez, będę śpiewał ze znajomymi do każdego meczu tym bardziej że zespół z moich rodzinnych stron <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No co jest, nikomu poza mną się nie podoba? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wieś, żenada i szkoda słów Jak widać naszym rodakom nie wolno dać możliwości wyboru bo to się źle kończy zazwyczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Kiedyś przed lato hitem było KOKO jamboo <_< teraz bedzie koko Euro Artech jak nasi będą wygrywać to i Ty zaspiewasz Koko Euro spoko i ja tez i wszyscy do okoła poza tym klimat disco po kolejnym browarze udziela się nawet najtwardszym metalom,widziałem takie akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Masakra... Taki poziom repertuarów mógł się zdarzyć ino roz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Dejta spokój z tym hitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja pierdo...e !!!!!!!Jak my sie mamy podobac za granica!?i jak chcemy zeby do nas turysci przylatywali!?Po takim chicie ludzie beda myslec ,ze Polska to Rumunia !!I na drogach chodza BABY w takich szmatach na glowach! :blush: Ps.To tylko Moja prywatna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Słucham głownie heavy metalu i disco polo mnie drażni,ale umówmy się że nie było z czego wybrac.Pomijając jego poziom to był jedyny numer który mógł wpaśc w ucho i dac trochę zabawy.Stadionowe przyśpiewki różnią sie tylko większą iloscią wulgaryzmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Mamy demokracje i ludzie sobie wybrali ... Dlatego co tu się dziwić, że w innych dziedzinach życia też jest koko spoko ... naród wybiera bo ma demokrację ... a z drugiej strony jak tak się posłucha ze trzy , cztery razy tozaczyna byc wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Wieś, Masz coś do wsi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Powiem Wam tak,prosta przyśpiewka,prosty tekst tu chyba na jakieś głębokie metafory nie ma miejsca?ma być jakoś skocznie w ucho wpadające,nucić łatwo,ludzie przed telewizorami czy w barach przed projektorami z browarem w ręku raczej podchwyci takie koko euro spoko.Wczoraj w gronie znajomków podstępnie i wcale nie głośno(bo pod nosem)zacząłem sobie gwizdać koko euro spoko-od razu zaczaili temat co to za melodia i zaczęły się śpiewy,a dodam że raczej takiej muzy na co dzień nie słuchają-ale to wpada w ucho i ma konkretny przekaz -piła,bramy,wygrywanie euro ,zabawa i wielka impreza euro 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A mnie się wydaje że piosenka wybroni się sama tym bardziej że konkurenci nic nie prezentuja lepszego.Nie oszukujmy sie to co potrafia nasi psełdo artysci widać rok w rok w konkursie eurowizji.Odpadamy w przedbiegach a o koko pewnie zapomnimy jak impreza się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A mnie się wydaje że piosenka wybroni się sama tym bardziej że konkurenci nic nie prezentuja lepszego.Nie oszukujmy sie to co potrafia nasi psełdo artysci widać rok w rok w konkursie eurowizji.Odpadamy w przedbiegach a o koko pewnie zapomnimy jak impreza się skończy. A impreza się skończy dla Polaków po pierwszych dwóch meczach w grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A mnie się wydaje że piosenka wybroni się sama tym bardziej że konkurenci nic nie prezentuja lepszego.Nie oszukujmy sie to co potrafia nasi psełdo artysci widać rok w rok w konkursie eurowizji.Odpadamy w przedbiegach a o koko pewnie zapomnimy jak impreza się skończy. A impreza się skończy dla Polaków po pierwszych dwóch meczach w grupie.Masz na myśli pierwszy mecz o zwycięstwo, drugi o życie a trzeci o honor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A mnie się wydaje że piosenka wybroni się sama tym bardziej że konkurenci nic nie prezentuja lepszego.Nie oszukujmy sie to co potrafia nasi psełdo artysci widać rok w rok w konkursie eurowizji.Odpadamy w przedbiegach a o koko pewnie zapomnimy jak impreza się skończy. A impreza się skończy dla Polaków po pierwszych dwóch meczach w grupie.Masz na myśli pierwszy mecz o zwycięstwo, drugi o życie a trzeci o honor? Tak by to wyglądało,dla Polaków każdy mecz jest o życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Teraz będzie inaczej...mamy świetny hymn na Euro, który z pewnością zagrzeje naszych do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jaki zespół taka piosenka, podejrzewam że jak by te babcie wpuścić na boisko, to zagrały by lepiej niż drużyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Taa,chyba mam jakieś skrzywione ucho. A ilość alkoholu, jaką musiałbym wypić, aby moje ucho to podchwyciło, przerasta moje możliwości. A potrafię trochę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 reprezantacja złożona z kolesi z nagonki w tym kilku podrabianych polaków , dobrze że murzynów nie wział nasz franz, hymn powalający, ogólnie jełro to zenada i wiocha , ale stadiony bedziemy milei bo juz z drogami nie dali rady bidule koko koko Lato spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 http://kwejk.pl/obrazek/1139963 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 ale stadiony bedziemy mieliPodobno stadiony mają zburzyć po Euro, bo nie zarobią na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 mogli chociaż bieżnie zrobić ... a tak stoi tylko klocek na jedną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 mogli chociaż bieżnie zrobić ... a tak stoi tylko klocek na jedną imprezę Albo tor żużlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Dla mnie najlepszy kawałek na taką imprezę. Zagraniczni goście docenią odwagę tego wyboru na 100%. No i będą śpiewać pijaniutcy na rynkach naszych miast, a o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Wieś, żenada i szkoda słów Jak widać naszym rodakom nie wolno dać możliwości wyboru bo to się źle kończy zazwyczaj... Trafnie Borat wypromował jak sie masz to one pewnie euro... klimat wiochy opętańczej tenże sam. jakaś miazga mormońska zupełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi