WhiteWillow Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To w takim razie na rozładowanie atmosfery dwa tegoroczne hity w jednym utworze Wash and Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Super piosenka, Ramay! PS: Koko koko euro spoko nikt nie zapamieta (oprocz nas) - hymnem imprezy Euro 2012 jest zupelnie inna (moim zdaniem bardzo dobra piosenka!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Chwała Bogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 A co powiecie na to: http://www.youtube.com/watch?v=jVe-5dhzlJo ? Drugie miejsce w konkursie eurowizji, głosowała cała Europa. Jakiś trend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Super piosenka, Ramay! PS: Koko koko euro spoko nikt nie zapamieta (oprocz nas) - hymnem imprezy Euro 2012 jest zupelnie inna (moim zdaniem bardzo dobra piosenka!). nie no świetna piosenka, tropikalne plaże i murzynki wywijajace tyłkami- jakie bedzie szok po przyjeździe do Polski/Ukrainy że jest troche inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Przeciez to jest impreza ktora oglada caly Swiat i dlatego klip jest OK. Jest duz polskich ale tez europejskich akcentow (mistrzostwa europy, nie Polski!).Masz cos do murzynow?? PS: jaki byl hymn Worldcup 2008 w Niemczech?? Sprawdz klip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 to jaki był klip na euro w niemczech słabo mnie interesuje, dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży : smiech na sali... czy mam cos do murzynów? nie... co z bawełną gdyby nie oni ps rozumiem ze mieszkasz w niemczech( i jestes wyczulony na tolerancje innych kultur) co drugi sąsiad to czarno-brązowy ziomek, wiem bo tez troche tam mieszkałem, na szczescie w Polsce jeszcze tak nie ma.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmyrz Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży O co ci chodzi? Biali nie potrafią tak kręcić dupami, to zupełnie jak ze zbieraniem bawełny i bieganiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 ... dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży : smiech na sali... To Twoja opinia, ja tam nic zlego w tym nie widze. Juz gorsze Koko koko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nie wiem czego mam się wstydzić w tym całym Koko Spoko?Że niby wieś?I że niby takiej wsi mamy się wstydzić?A jaką wieś mamy i możemy pokazać?Czerwononose dziady spiące,zalane na przystankach PKS?A może polską wieś bogatą , gdzie bogaty Niemiec wykupił kilkaset hektarów ziemi , na której zapierdziela kilkudziesięciu polaczków?To Kaszubów i górali też mamy się wstydzić???To może i Ślązaków lepiej nie pokazywać bo godoją zamiast mówić?No i żeby tylko gdzieś nie ukazała się transmisja z występu grupy Mazowsze. Czemu nie możemy być dumni z naszej kultury? Hiszpanie jakoś swojej wizytówki - flamenco - się nie wstydzą a to tylko folklor andaluzyjskich cyganów.Norwedzy swoich domów z trawą na dachach też nie burzą a to przecież wiocha.Fryzyjczycy do dziś chodzą w drewnianych butach i są z tego dumni.Połowa świata słucha muzyki z afrykańskimi korzeniami , czarnych niewolników i nikt się nie wstydzi jej pochodzenia. Czy Koko Spoko jest gorsze od Shakirowego Łaka łaka?(czy jako ś tam). Zespół Jarzębiny znam od 2010 roku gdy usłyszałem ich genialną wstawkę w filmie Matka Teresa od kotów. Niby wykształcenie muzyczne jako takie mam.Własne studio nagrań i tony sprzętu muzycznego.Jakoś jednak mnie ten discopolowy podkład i prosty,banalny tekst w uszy nie razi.Wystarczy przetłumaczyć sobie teksty idiotycznych piosenek ze światowych Top List.Wiadomo bowiem po co i na co taki utwór powstaje.Ma być proste,skoczne i z elementem regionu.I jest... Pewnie cała Europa będzie się przy tej prostej przyśpiewce dobrze bawić tylko nie my.Za dużo kompleksów,za mało dystansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Masz studio i nie rozumiesz..? To cos puszzcze ze swoich zbiorow, moze cos sie rozjasni? Pare razy puszczalem w innych watkach. Watpie, zeby szerzej to zostalo zrozumiane bo wstaje co rano, wychodze z domu i widze ta sama chujnie. Sam tez jestem jakis inny bo glowna mysl jaka mi przychodzi na mysl o EURO to spierdolic z Wwy, najlepiej w najglebsze otchlanie przyrodnicze... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 ... dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży : smiech na sali... To Twoja opinia, ja tam nic zlego w tym nie widze. Juz gorsze Koko koko Dokładnie to moja opinia , ja szanuję Twoją, a z koko koko masz racje - syf niesamowity pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Dobrze ze sie zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Masz studio i nie rozumiesz..? To cos puszzcze ze swoich zbiorow, moze cos sie rozjasni? Pare razy puszczalem w innych watkach. Watpie, zeby szerzej to zostalo zrozumiane bo wstaje co rano, wychodze z domu i widze ta sama chujnie. Sam tez jestem jakis inny bo glowna mysl jaka mi przychodzi na mysl o EURO to spierdolic z Wwy, najlepiej w najglebsze otchlanie przyrodnicze... GumoGumo dobrze mówisz, ja niestety będę mógł uciec ( w Bory Tucholskie ) tylko na czas otwarcia , potem trzeba się będzie męczyć w W-wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 No nie no, wiadomo..wypasu nie bedzie. Ale w dzisiejszych czasach trzeba sie cieszyc i z tego... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-koko-euro-juz- nie-jest-spoko,1,5145805,wiadomosc.htmlI po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie wiedziałem gdzie wrzucić. Czy tu, może w wątku o Euro2012, czy też w wątku IRE 2012. Zapraszam wszystkich wyspiarzy nad nasze wielkopolskie Shannon PozdrawiamGrzesiek z pIrlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie wiedziałem gdzie wrzucić. Czy tu, może w wątku o Euro2012, czy też w wątku IRE 2012. Zapraszam wszystkich wyspiarzy nad nasze wielkopolskie Shannon PozdrawiamGrzesiek z pIrlandii Grzechu teraz pojechałeś,a raczej Rychu pojechał,z dwojga złego to już wolę Rycha vel Peja ten jakby nagrał coś o euro to byśmy mieli chociaż paraliż miasta z głowy w dniach meczowych....nawet nasza shannon nie dałaby rady zaciągnąć tu turystów dla mnie to całe euro to dzień zagłady................http://www.youtube.com/watch?v=dOOz9xGkniE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Łukasz, ja już na część mistrzostw mam plan, nie chwaliłem się? Damy radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 jakby ktoś potrzebował pomocy przy nuceniu przy goleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 kurcze kurcze euro idzie w góre <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 kurcze kurcze euro idzie w góre <_< tomass to Ty już może lepiej pozostań przy spiewaniu pod prysznicem / ew przy goleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Nie wiem czego mam się wstydzić w tym całym Koko Spoko?Że niby wieś?I że niby takiej wsi mamy się wstydzić?A jaką wieś mamy i możemy pokazać?Czerwononose dziady spiące,zalane na przystankach PKS?A może polską wieś bogatą , gdzie bogaty Niemiec wykupił kilkaset hektarów ziemi , na której zapierdziela kilkudziesięciu polaczków?To Kaszubów i górali też mamy się wstydzić???To może i Ślązaków lepiej nie pokazywać bo godoją zamiast mówić?No i żeby tylko gdzieś nie ukazała się transmisja z występu grupy Mazowsze. Czemu nie możemy być dumni z naszej kultury? Hiszpanie jakoś swojej wizytówki - flamenco - się nie wstydzą a to tylko folklor andaluzyjskich cyganów.Norwedzy swoich domów z trawą na dachach też nie burzą a to przecież wiocha.Fryzyjczycy do dziś chodzą w drewnianych butach i są z tego dumni.Połowa świata słucha muzyki z afrykańskimi korzeniami , czarnych niewolników i nikt się nie wstydzi jej pochodzenia. Czy Koko Spoko jest gorsze od Shakirowego Łaka łaka?(czy jako ś tam). Zespół Jarzębiny znam od 2010 roku gdy usłyszałem ich genialną wstawkę w filmie Matka Teresa od kotów. Niby wykształcenie muzyczne jako takie mam.Własne studio nagrań i tony sprzętu muzycznego.Jakoś jednak mnie ten discopolowy podkład i prosty,banalny tekst w uszy nie razi.Wystarczy przetłumaczyć sobie teksty idiotycznych piosenek ze światowych Top List.Wiadomo bowiem po co i na co taki utwór powstaje.Ma być proste,skoczne i z elementem regionu.I jest... Pewnie cała Europa będzie się przy tej prostej przyśpiewce dobrze bawić tylko nie my.Za dużo kompleksów,za mało dystansu. Bywało, że mieliśmy z Jessiką (Makambą) na pieńku to zgadzam się z tym co pisze. Czego tu się wstydzić, własnych korzeni, wiejskiej kultury ??? Zastanówcie się koledzy, jak macie wątpliwości, przetłumaczcie sobie kilka utworów Country i wtedy pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi