Skocz do zawartości

Koko Koko Euro Spoko

PaNeK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Super piosenka, Ramay!

PS: Koko koko euro spoko nikt nie zapamieta (oprocz nas) - hymnem imprezy Euro 2012 jest zupelnie inna (moim zdaniem bardzo dobra piosenka!).

nie no świetna piosenka, tropikalne plaże i murzynki wywijajace tyłkami- jakie bedzie szok po przyjeździe do Polski/Ukrainy że jest troche inaczej :D

to jaki był klip na euro w niemczech słabo mnie interesuje, dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży : smiech na sali...

czy mam cos do murzynów? nie... co z bawełną gdyby nie oni :D

ps rozumiem ze mieszkasz w niemczech( i jestes wyczulony na tolerancje innych kultur) co drugi sąsiad to czarno-brązowy ziomek, wiem bo tez troche tam mieszkałem, na szczescie w Polsce jeszcze tak nie ma....

pzdr

dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży

O co ci chodzi? Biali nie potrafią tak kręcić dupami, to zupełnie jak ze zbieraniem bawełny i bieganiem :lol:

Nie wiem czego mam się wstydzić w tym całym Koko Spoko?

Że niby wieś?

I że niby takiej wsi mamy się wstydzić?

A jaką wieś mamy i możemy pokazać?

Czerwononose dziady spiące,zalane na przystankach PKS?

A może polską wieś bogatą , gdzie bogaty Niemiec wykupił kilkaset hektarów ziemi , na której zapierdziela kilkudziesięciu polaczków?

To Kaszubów i górali też mamy się wstydzić???

To może i Ślązaków lepiej nie pokazywać bo godoją zamiast mówić?

No i żeby tylko gdzieś nie ukazała się transmisja z występu grupy Mazowsze.

Czemu nie możemy być dumni z naszej kultury?

Hiszpanie jakoś swojej wizytówki - flamenco - się nie wstydzą a to tylko folklor andaluzyjskich cyganów.

Norwedzy swoich domów z trawą na dachach też nie burzą a to przecież wiocha.

Fryzyjczycy do dziś chodzą w drewnianych butach i są z tego dumni.

Połowa świata słucha muzyki z afrykańskimi korzeniami , czarnych niewolników i nikt się nie wstydzi jej pochodzenia.

Czy Koko Spoko jest gorsze od Shakirowego Łaka łaka?(czy jako ś tam).

Zespół Jarzębiny znam od 2010 roku gdy usłyszałem ich genialną wstawkę w filmie Matka Teresa od kotów.

Niby wykształcenie muzyczne jako takie mam.

Własne studio nagrań i tony sprzętu muzycznego.

Jakoś jednak mnie ten discopolowy podkład i prosty,banalny tekst w uszy nie razi.

Wystarczy przetłumaczyć sobie teksty idiotycznych piosenek ze światowych Top List.

Wiadomo bowiem po co i na co taki utwór powstaje.

Ma być proste,skoczne i z elementem regionu.

I jest...

Pewnie cała Europa będzie się przy tej prostej przyśpiewce dobrze bawić tylko nie my.

Za dużo kompleksów,za mało dystansu.

Masz studio i nie rozumiesz..?

To cos puszzcze ze swoich zbiorow, moze cos sie rozjasni?

Pare razy puszczalem w innych watkach. Watpie, zeby szerzej to zostalo zrozumiane bo wstaje co rano, wychodze z domu i widze ta sama chujnie.

Sam tez jestem jakis inny bo glowna mysl jaka mi przychodzi na mysl o EURO to spierdolic z Wwy, najlepiej w najglebsze otchlanie przyrodnicze...

Gumo

... dla mnie to kosmos że kawałek promujacy euro w min. w POLSCE śpiewa murzynka i tańcza tam murzyni na tropikalnej plaży : smiech na sali...

To Twoja opinia, ja tam nic zlego w tym nie widze. Juz gorsze Koko koko

Dokładnie to moja opinia , ja szanuję Twoją, a z koko koko masz racje - syf niesamowity :D

pzdr

Masz studio i nie rozumiesz..?

To cos puszzcze ze swoich zbiorow, moze cos sie rozjasni?

Pare razy puszczalem w innych watkach. Watpie, zeby szerzej to zostalo zrozumiane bo wstaje co rano, wychodze z domu i widze ta sama chujnie.

Sam tez jestem jakis inny bo glowna mysl jaka mi przychodzi na mysl o EURO to spierdolic z Wwy, najlepiej w najglebsze otchlanie przyrodnicze...

Gumo

Gumo dobrze mówisz, ja niestety będę mógł uciec ( w Bory Tucholskie ) tylko na czas otwarcia , potem trzeba się będzie męczyć w W-wie

Nie wiedziałem gdzie wrzucić. Czy tu, może w wątku o Euro2012, czy też w wątku IRE 2012. Zapraszam wszystkich wyspiarzy nad nasze wielkopolskie Shannon :mellow:

Pozdrawiam

Grzesiek z pIrlandii B)

Grzechu teraz pojechałeś,a raczej Rychu pojechał,z dwojga złego to już wolę Rycha vel Peja :lol: :lol: :lol: ten jakby nagrał coś o euro to byśmy mieli chociaż paraliż miasta z głowy w dniach meczowych....nawet nasza shannon nie dałaby rady zaciągnąć tu turystów :lol: :lol: :lol: dla mnie to całe euro to dzień zagłady................

http://www.youtube.com/watch?v=dOOz9xGkniE

Nie wiem czego mam się wstydzić w tym całym Koko Spoko?

Że niby wieś?

I że niby takiej wsi mamy się wstydzić?

A jaką wieś mamy i możemy pokazać?

Czerwononose dziady spiące,zalane na przystankach PKS?

A może polską wieś bogatą , gdzie bogaty Niemiec wykupił kilkaset hektarów ziemi , na której zapierdziela kilkudziesięciu polaczków?

To Kaszubów i górali też mamy się wstydzić???

To może i Ślązaków lepiej nie pokazywać bo godoją zamiast mówić?

No i żeby tylko gdzieś nie ukazała się transmisja z występu grupy Mazowsze.

Czemu nie możemy być dumni z naszej kultury?

Hiszpanie jakoś swojej wizytówki - flamenco - się nie wstydzą a to tylko folklor andaluzyjskich cyganów.

Norwedzy swoich domów z trawą na dachach też nie burzą a to przecież wiocha.

Fryzyjczycy do dziś chodzą w drewnianych butach i są z tego dumni.

Połowa świata słucha muzyki z afrykańskimi korzeniami , czarnych niewolników i nikt się nie wstydzi jej pochodzenia.

Czy Koko Spoko jest gorsze od Shakirowego Łaka łaka?(czy jako ś tam).

Zespół Jarzębiny znam od 2010 roku gdy usłyszałem ich genialną wstawkę w filmie Matka Teresa od kotów.

Niby wykształcenie muzyczne jako takie mam.

Własne studio nagrań i tony sprzętu muzycznego.

Jakoś jednak mnie ten discopolowy podkład i prosty,banalny tekst w uszy nie razi.

Wystarczy przetłumaczyć sobie teksty idiotycznych piosenek ze światowych Top List.

Wiadomo bowiem po co i na co taki utwór powstaje.

Ma być proste,skoczne i z elementem regionu.

I jest...

Pewnie cała Europa będzie się przy tej prostej przyśpiewce dobrze bawić tylko nie my.

Za dużo kompleksów,za mało dystansu.

Bywało, że mieliśmy z Jessiką (Makambą) na pieńku to zgadzam się z tym co pisze. Czego tu się wstydzić, własnych korzeni, wiejskiej kultury ??? Zastanówcie się koledzy, jak macie wątpliwości, przetłumaczcie sobie kilka utworów Country i wtedy pogadamy. ;) :mellow: