Ramay Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 przynajmniej teledysk wyróżnia się oryginalnością w tym tłumie: http://babol.pl/kat,1025465,title,Zestawienie-najlepszych-pi osenek-na-Euro-2012,wid,14537497,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Nie znacznie, ale jednak , Janusz Walaszewski uprzedził mnie z myślą. Nie czytając wszystkich (i dokładnie) komentarzy w tym temacie jeden Makamby zdaje się być zrozumiały i oczywisty. Nie posiadam muzycznego wykształcenia i słucham bardzo nie popularnej muzyki mało, kto go lubi ja uwielbiam. Drażni mnie disco polo, w tym jednym przypadku mam wrażenie odkłamania i pozbycia się kompleksów . Nie będę powtarzał po Makambie prawd jedynie chciałem dodać, iż ucieczka w amerykańskie riffy jest kłamstwem niepasującym do naszej rzeczywistości . A o takiego rodzaju muzykę (podejrzewam) postulują Ci, którym góralska nuta (również zawarta w ko, ko…) staje kością w gardle .Drugi kawałek irlandzki mam odczucie, że znam , nie oskarżam jednak rewelacji nie ma. Gdyby jeszcze zgłębić tajemnice Bretończyków …Nie (proszę) napadajmy na własne podwórko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Football fan to ze mnie nie jest ale ,że jutro pauze mam to przy tyskim pokibicuję polskiej drużynie , na bbc 1 ale ruskich i pepików to już sobie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Temat umilkł, ale tak się zastanawiam po co był ten hit... TVP chciało dorobić na smsach... ? W czasie Euro nigdzie go nie widziałem na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dekosz, kiedyś mi się obiło: http://img2.cda.pl/g/40419_34ea5b5f2890388bb1e17034a5d2187e. jpeg?w=500&new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Uliczkę znam w Barcelonie - łeee , ani te rumiane , wąsiaste koko koko , ani Euro , ani też spoko koko tak mnie nie ujęło , jak to co mi kumpel kibic wskazał , jako że słyszał czasem u mnie tą wersję ; Tak więc możemy sobie cieniutko i półgłosem popiskać - Polacy nic się nie stało , co jest naturalnie jakoś pocieszające Ale to jednak nie brzmi tak dobrze jak chór z prawdziwej Zielonej Wyspy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi