Krisu23 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 wywaliłem z mojego konta na image shacku trochę zdjęć i teraz nie ma ich w moim wątku o woblerach. Ktoś wie jak to przywrócić? Coś na zasadzie kosza gdzie można by znaleźć te kody? Próbowałem coś takiego namierzyć ale mi się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 wydaje mi się że jak już tak zrobisz to musztarda po obiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 @Krisu, zmień sobie na fotosik.pl i będzie Ok. Jednak jak usuniesz fotki u źródła, czyli na jakimkolwiek hostingu zdjęć, to znikną również te umieszczane na forach czy portalach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi