pitt Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 szuakm malych - 12; 10 i 8 - kotwic bez zadziorowmyslalem o VMC 9648 BZ ale w europie niedostepne teraz jestem sklonny kupic nawet innego producenta, ale jakiego? macie jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Równiez pilnie potrzebuje kotwiczek bezzadziorowych. Od tego roku na górskich wodach PZW Krosno mozna lowic tylko przynetami uzbrojonymi w jeden hak lub kotwiczke bezzadziorowa.Na razie przezbroilem moje woblery w zwykle kotwiczki i przygialem zadziory, ale to nie jest wyjscie. Najlepsze beda oryginalne kotwiczki bezzadziorowe.Przepraszam za brak polskich liter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Ten sam problem Również szukam takich kotwic. Może na targach warto by, zwrócić na to uwagę któremuś z importerów. Gdyby kilkanaście osób zapytało o to na takiej imprezie, może przyspieszyło by import takich haków i kotwic.co wy na to, by pomolestować trochę Desing Fishing lub A.Podeszwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 No i Normark oczywiście, oni mają VMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
szuakm malych - 12; 10 i 8 - kotwic bez zadziorow
myslalem o VMC 9648 BZ ale w europie niedostepne
teraz jestem sklonny kupic nawet innego producenta, ale jakiego? macie jakies pomysly?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi