Skocz do zawartości
  • 0

Spodniobuty Cormoran

kubaS 1

Pytanie

Witam.

Jako, ?źe poszukuję spodniobut?łw do brodzenia w Wiśle jak i na kleniowo-pstrągowych wypadach na Dunajec i mniejsze rzeczki natknąłem się na te

http://www.makarfish.pl/index.php?products=product&prod_ id=1707

kt?łre wydały mi się dość ciekawe. Co o nich sądzicie ? Miał ktoś z nimi do czynienia ? Czy lepiej doło?źyć i kupić neoprenowe ?

Pozdrawiam Kuba.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć!

Mam takie, od jakiegoś roku.

W tej cenie bardzo dobry wyb?łr moim zdaniem. Mają pas, saszetkę w kt?łrą wchodzą najwa?źniejsze rzeczy, wewnątrz jest jeszcze jedna skrytka na mniejsze rzeczy (telefon?). Dodam jeszcze, ?źe są wzmacniane na kolanach. Jedyne co mogłoby być inne to kalosze- w moim guście trochę miękkie, w por?łwaniu do woder?łw patma przynajmniej kt?łrych te?ź u?źywam.

Aha, torba w kt?łrą mo?źna je schować te?ź bardzo spoko. Niesamowicie praktyczne w por?łwnaniu do reszty.

Jakbym miał je zmieniać to tylko na oddychające.

• 0

Miałem je i gorąco odradzam! Z całą pewnością mogę napisać, ?źe jest to chłam. Gumowce po kilku miesiącach popękały i przeciekały. Były z bardzo kiepskiego materiału, podeszwa twarda. Do tego szwy w tych spodniobutach nie są zgrzewane a klejone! i puściły w kilku miejscach. Obecne spodniobuty, kt?łre mam, to niebo a ziemia...

• 0

Miałem je i gorąco odradzam! Z całą pewnością mogę napisać, ?źe jest to chłam. Gumowce po kilku miesiącach popękały i przeciekały. Były z bardzo kiepskiego materiału, podeszwa twarda. Do tego szwy w tych spodniobutach nie są zgrzewane a klejone! i puściły w kilku miejscach. Obecne spodniobuty, kt?łre mam, to niebo a ziemia...

Łoł, przyznam szczerze, ?źe jestem w szoku. Pr?łbowałeś to reklamować? Jakie masz teraz?

• 0

No proszę. Ja moich raczej nie oszczędzam, po wedkowaniu rzucam w r?ł?źne kąty i nic takiego się nie przydarzyło. A kilka ładnych wypraw (w tym takich prawdziwych wypraw w trudny teren) zaliczyły. No ale wiadomo- nie są to oddychające spodniobuty taimen- mo?źe się zdarzyć jakiś felerny model.