godski Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Jako że moja łepetyna i owłosienie na głowie nie tolerują żadnych czapek ani opasek noszę czasem na rybach czy też przy jeździe rowerem nauszniki które jednak nie do końca są takie jakie bym chciał.Chronią uszy i trochę kark ale jak dla mnie pałąk jest trochę za krótki i mógłby lepiej dociskać je do uszu. Powierzchnia powinna też być ciut większaMoże ktoś polecić markowy wyrób który nie ma powyższych wad? Najlepiej aby był rozmiar do wyboru bo zazwyczaj są "one size" Edytowane 29 Marca 2020 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Weź ten co masz, kup kawałek materiału z jakiego chcesz mieć, i idź do krawcowej, pokaż jakie chcesz zmiany i będziesz miał idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tresspas czy jakoś tak. Jutro sprawdzę. Dostałem od żony i miło mnie zaskoczyła ta opaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Weź ten co masz, kup kawałek materiału z jakiego chcesz mieć, i idź do krawcowej, pokaż jakie chcesz zmiany i będziesz miał idealny. Odpada, kabłąka nie wydłużysz ani nie uczynisz go bardziej sprężystym.Tresspas czy jakoś tak. Jutro sprawdzę. Dostałem od żony i miło mnie zaskoczyła ta opaska.Dzięki, czekam. Na razie znalazłem to, składane i podobno regulowane. https://akcesoriameskie.pl/pl/p/Nauszniki-zimowe-czarne-EM-15/12942 Tyle że wczoraj były po 25,50 a dzisiaj 49,99 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Odpada, kabłąka nie wydłużysz ani nie uczynisz go bardziej sprężystym.Dzięki, czekam. Na razie znalazłem to, składane i podobno regulowane. https://akcesoriameskie.pl/pl/p/Nauszniki-zimowe-czarne-EM-15/12942 Tyle że wczoraj były po 25,50 a dzisiaj 49,99 !!! Pewnie wyprzedaz posezonowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi