bassy Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Panowie! Na prośbę kolegi mam pytanie. Chce on zakupić nową echosondę i ma na ten cel około 800 złotych. Wiem, ze na forum było juz trochę w tym temacie, ale rynek zmienia się stąd ten wątek. Co kupić? Jeśli ktoś ma jakieś pomysły proszę o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Na forum polecono mi Eagle Fishmark, kupiłem 480 - kosztuje 200$.Jest to naprawdę rewelacja, zdecydowanie polecam każdemu, jest naprawdę bardzo dobra. Większość wędkarzy piszącychh do brytyjskich gazet wędkarskich ma takie (widac na zdjęciach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 sporadycznie trafia sie na allegro fishmark 320 za cene ok 700-800 pln... trzeba szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Polowanie czas zacząć................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bassy
Panowie!
Na prośbę kolegi mam pytanie. Chce on zakupić nową echosondę i ma na ten cel około 800 złotych. Wiem, ze na forum było juz trochę w tym temacie, ale rynek zmienia się stąd ten wątek. Co kupić?
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły proszę o wypowiedź.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi