Adrian Tałocha Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Miłośnik przyrody - prawdziwy&niedeklaratywny - szanuje siurkiciurkiistrumyki, i nie rujnuje brodzeniem ich nadzwyczaj delikatnych biotopów True, ani zostawianiem na zaczepach przynęt, a przy podebraniu miśka też się czasem przydająJa zakładam pasek szelki mnie wnerwiają więc w moich krótkich je odczepiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ja zakładam pasek szelki mnie wnerwiają więc w moich krótkich je odczepiłem. Pasek daje radę i trzyma gacie podczas wygibasów po krzaczorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak, nie zauważyłem też problemu bez paska gdy go zapomnę, ale noszę hippack więc coś portki zawsze trzyma. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Ja swojego czasu (4 moze 5 la temu?) zakupilem Leeda Profil Breathable Waist Waders Stockingfoot za ok £60. Duzo, duzo chodzenia, czolgania sie i przedzierania przez krzaczory. Uzywane ok 30 dni w roku, Dopiero teraz zaczely puszczac wode. Biorac pod uwage relacje ceny do jakosci oraz warunki w jakich lowie (Uk) to pewnie zakupie ja znowu. Rozmiarowka M dla 76kg x 180 cm sa w sam raz. Nie ma szelek ale z tylka nie leca. But 42. Ps Wole takie rzeczy kupowac w kraju w ktorym mieszkam bo w razie problemow zawsze mozna to szybko odeslac z powrotem do sklepu. Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Luckyguliver 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi