Wojtek B. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Grubość konstrukcji balkonu (licząc od mojego stropu do płytek na sąsiada podłodze) ma 39 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wojtek Bartek dobrze mówi. Jak nie wiesz jaki balkon i jaka grubość. Możesz zamontować na markę. Zawsze to 4 chwyty nie jeden. Jak chcesz mogę Ci wyspawać i przysłać. Jeżeli to nowe budownictwo to balkon celuje w 15cm. Jedna blacha do ściany np 150x150mm i do tego dospawana prostopadle blacha w kształcie ucha.Nie mogę sobie tego wyobrazić Dasz radę wrzucić rysunek? Jeśli chodzi o płytki metalowe z uchem obawiam się, że po dokręceniu wbiją się i uszkodzoną tynk i ocieplenie pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Powinna mieć tyle, ile trzeba. W naszych ostatnich projektach konstruktor stworzył płyty grubości 7,5 cm plus warstwy nawierzchniowe i ocieplenie od spoduRozumiem , balkon zamknięty.Bo w otwartym po co...wykonawca raczej zaoszczędzi.Jak zaczniesz wiercić i wycinać , a nie daj Boże wyjdą niedoróbki to stracisz spokój. STOJAK z możliwością ustawienia gdziekolwiek, jak się znudzi odstąpisz kolejnemu i luzik. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez deridun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) A masz :-) mogę Ci wyspawać i ocynkować, bo non stop coś teraz cynkuję. Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez rózgaś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A masz :-) mogę Ci wyspawać i ocynkować, bo non stop coś teraz cynkuję.Ok, to dla mnie jest jasne Myślałem, że masz na myśli mocowanie za pomocą dwóch oddzielnych blach. Rozumiem, że montaż na 4 kotwy mechaniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 (edytowane) Jak 4 to bym pruł mechaniki. Bez wahania. Kształt haka sobie narysuj żeby Ci było najwygodniej założyć hamak Edytowane 5 Kwietnia 2020 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jak 4 to bym pruł mechaniki. Bez wahania. Kształt haka sobie narysuj żeby Ci było najwygodniej założyć hamakW jakim sensie narysować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Długopis bądź ołówek kartka lub paint zwany paint cad steel ????Czy wolisz ucho czy hak. Wypalę na plaźmie więc ksztalt taki zeby Ci pasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 A jest możliwość montażu do konstrukcjiwedług projektu ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Nie rozumiemPłyta balkonowa jest wylewana razem ze stropem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dziękuję Wam bardzo za pomoc Dzisiaj zamontowałem hamak wg Waszych zaleceń na dwa haki gwintowane i kotwę chemiczną Montaż faktycznie był bardzo prosty. Konstrukcja wydaje się być aż za mocna Jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim i młodego! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wojtuś, bujaj się 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi