macieqbw Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) witam szanowne grono,w czasie ¨tego" co dzieje sie teraz na swiecie i z nudow,postanowilem pobawic sie troche w tuning swoich kolowrotkow,co z tego wyszlo ,zobaczycie na zdjeciach ponizej,za ktorych jakosc ,przepraszam ,jak tez za brak polskich znakow...zapraszam tez wszystkich chetnych do prezentowania swoich stuningowanych maszyn....... 1.granatowa certate 2500 2.daiwa exist 2510 R 12' 3.daiwa exist 3000 15' 4.daiwa exist 3012 hyper custom 08' albo 06' 5.shimano exsence 3000 mhg 6.daiwa certate 7.shimano twin power 3000 hgm 8.shimano stella 2500 14' 9.shimano stella c3000 10' 10.shimano stella 3000 mhg 14' Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez PaPaDaNcE 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Cześć.Nic nie kumam,słabe zdjęcia,nic nie widać,brak opisu,jeden wielki chaos(bez urazy). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Nienawidzę podwójnych korbek .... , nooo poza multikami ... Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez miramar69 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nienawidzę podwójnych korbek .... , nooo poza multikami ... widzisz Mariusz...a ja wrecz przeciwnie..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 no i jest OK , przecież nie możemy być identyczni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
accbapa Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Do kręcenia w fotelu podwójna korba najlepsza [emoji39][emoji6] Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Spróbuj użyć dłuższego czasu naświetlania i całkowicie zrezygnować z lampy błyskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Nienawidzę podwójnych korbek .... , nooo poza multikami ... Ta. mnie się w podwójną tylko prześcieradło wkręca. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 zapraszam tez wszystkich chetnych do prezentowania swoich stuningowanych maszyn....... Vaniek '12 w wersji Black czyli cały "czorny".Takiego kupiłem tu na forum, dołożyłem tylko płytszą szpulkę F3. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 (edytowane) Fajny temat więc podrzucę "PROPOZYCJĘ PODANIA" kilku młynków . 12 VANQUISH 4000 troszkę ciemniejszy niż zwykle. Edytowane 20 Stycznia 2022 przez Adaś Niezgódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 12 VANQUISH 2500S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 11 TWIN POWER 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 29 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Daiwa Bradia 2000 szpula Caldia KIX 2004 korba Luvias knob RCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam szanownych kolegów, mam małe zagadnienie ze świata tuningu, czy próbował ktoś z was zakręcić szpule od Stelli FE 2010 pokrętłem draga Yumeya od TP08 ze zdjęcia ? No kolorystycznie pasowałoby mi przecudownie do szpuli Yumeya Monster Limited. Pytanie tylko czy rozmiar jest dobry... Pozdrawiam, Rafał Fotka draga: https://zapodaj.net/ad8a5e8fd0d8b.png.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Witam szanownych kolegów, mam małe zagadnienie ze świata tuningu, czy próbował ktoś z was zakręcić szpule od Stelli FE 2010 pokrętłem draga Yumeya od TP08 ze zdjęcia ? No kolorystycznie pasowałoby mi przecudownie do szpuli Yumeya Monster Limited. Pytanie tylko czy rozmiar jest dobry... Pozdrawiam, Rafał Fotka draga: https://zapodaj.net/ad8a5e8fd0d8b.png.htmlTa pokręcajka powinna podejść bez najmniejszego problemu. Swoją drogą smacznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ta pokręcajka powinna podejść bez najmniejszego problemu. Swoją drogą smacznie wygląda Dzięki Adaś Myślę, że z Monsterkiem się polubią ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Na pewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Na pewno Pokręcajka przyszła jednak mimo, że rozmiarem pasuje to w Stelli 10 jest węższy gwint i nie idzie jej zakręcić ???? A szkoda bo kolorystycznie wygląda przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 (edytowane) Ups... , przepraszam cię kolego za wprowadzenie w błąd.Tego nie przewidziałem, ale możesz przełożyć gwintowaną tulejkę z innego pokrętła, nie musi być od stelli. PS. W ramach przeprosin chętnie odkupię tą pokręcajkę jeśli nie chcesz się z tym bawić. Edytowane 23 Lutego 2022 przez Adaś Niezgódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbogusz25 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ups... , przepraszam cię kolego za wprowadzenie w błąd.Tego nie przewidziałem, ale możesz przełożyć gwintowaną tulejkę z innego pokrętła, nie musi być od stelli. PS. W ramach przeprosin chętnie odkupię tą pokręcajkę jeśli nie chcesz się z tym bawić.Jak to się mówi „życie zaskakuje” ???? Tych kombinacji z częściami pasujących i nie pasujących od różnych modeli jest naprawdę mnóstwo i można się pogubić. Coś tam się wymyśli z tym pokrętłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaś Niezgódka Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Jak to się mówi „życie zaskakuje” Tych kombinacji z częściami pasujących i nie pasujących od różnych modeli jest naprawdę mnóstwo i można się pogubić. Coś tam się wymyśli z tym pokrętłem Pamiętaj że jak by co ... Bo pokręcajka warta zachodu, już nawet mam dla niej zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Można prosić w tak zacnym temacie o zdjęcie "fabryczne" vs "custom" Część z młynków mile zaskoczy Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Od czego szło by dopasować korbę do TP 15 SW 4000XG? Ta oryginalna jest dla mnie jakaś za masywna i za długa trochę… W TP 15 4000PG jest poręczniejsza jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Już kiedyś o tym pisałem. Rozwiercasz nita w oryginalnej korbce i na trzpieniu montujesz każde skręcane śrubką ramię.Operacja tylko w jedną stronę :-)Innej opcji nie ma. Być może pasuje gwintem jakaś korbka od karpiowego młynka ale one są cholernie długie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 A czy korba od Stella 13 SW 4000XG będzie pasować do TP 15 SW 4000XG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi