Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Jako, że spora część użytkowników posiada teraz więcej czasu niż zazwyczaj to otwieram nowy wątek, w którym będziemy prezentować nietypowe narzędzia/urządzenia, będące uzupełnieniem warsztatu.Można wrzucać coś co przetestowało się samodzielnie lub jest się ciekawym przetestowania. 1. Frezarka do paznokci- przy woblerach tworzonych z żywicy super sprawa, można zamontować wiertło, ja kupiłem na olx używaną za 50 zł i to był zakup roku 2. Mini piła stołowa - nie testowałem ale wygląda ciekawie. Tutaj testy: https://www.youtube.com/watch?v=7F4F_KPHKvU&t=306s Edytowane 3 Kwietnia 2020 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ciekawy wątek [emoji6] Wysłane z mojego LEX820 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi