Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Dostałem zimą od Darka, zbierałem się porzucać ale się nie zanosi. Wrzucę tu [emoji6] jak wam się podoba ?Prototypy waga bez uzbrojenia 2,7g,długość 6,5cmWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Robert Dorado 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 stosunek wagi do wielkosci wydaje sie niekorzystny szczerze mowiac, może kiepsko latać malowanie ładne, nawet bardzo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) stosunek wagi do wielkosci wydaje sie niekorzystny szczerze mowiac, może kiepsko latać malowanie ładne, nawet bardzodruk na hologramie, nie mniej trzeba do opracować ide za chate porzucać... kij do 12g linka 20lb i leci na 17metrów, przy cieńszej lince i lepiej ładującym się kiju odległości będą wystarczające. Jak dodamy uzbrojenie wyjdzie z 3,2-3,3g, będzie ok Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Robert Dorado 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Robert czy na podkładzie jest tkanina?Wygląda to niesamowicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) To raczej technika sitodruku - coś zbliżone - nie znam się na tym. Podobne efekty można zobaczyć na woblerach Salmo..Na okonku to najbardziej widoczne jest. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Robert nie wiem na jakich zasadach współpracujesz z Darkiem. Jeżeli ktoś posiada działalność i produkuje np. przynęty wędkarskie ich testowanie nad woda jest jedną z czynności związanych z prowadzoną działalnością. Nawet robienie zdjęć nad rzeka czy z rybami żeby to później wykorzystać w celach marketingowych. Wystarczy mieć przy sobie papier potwierdzający prowadzenie takiej działalności lub papier wstawiony przez pracodawcę i nikt nie może nam zakazać przebywania nad wodą (przy obecnych obostrzeniach) a inna para kaloszy jak zwyczajnie nie chcesz wychodzić z domu i się narażać. Sam mam do obłowienia dwa modele i jeżeli będę czekał na koniec wirusowego szaleństwa to niestety nie wyrobie się w terminie gdzie miałem przesłać wzory do wykonania form, co za tym idzie nie wyrobie się na czas z towarem, nie sprzedam. Może ktoś pomyśleć że to szykanie dziury w całym żeby tylko na ryby pojechać ale to praca jak każda inna i walka o utrzymanie swojej działalności w tym trudnym czasie. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 To jest na zasadzie stempla, silikon zabiera z płyty - trzy podstawowe kolory ( każdy nakładany osobno) czasami idzie czwarty czyli srebrny, złotytu akurat wzór jest nałożony na hologram (do testów kupione były dwa różne jeden to taki jak sreberko w papierosach a drugi opalizujący)Co do wyjścia mógłbym ale nie chce mi się kopać z koniem, odkładałem to jak zrobi się cieplej...Teraz robią się nowe boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Boleniówka 7,5 cm i 11g. (tu jest i będzie kalkomania jak w konkurencyjnej firmie i coś na głowatki 14cm i 32g (pierwszy wypust 6 szt ) ale nie tylko, na szczupaka na płytko będzie też dobreWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Robert Dorado 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Tak myślałem, że w niektórych modelach podkładem jest hologram a potem tampowanie, ale nie sądziłem, że trzy cztery razy . Efekt bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Kiedy te boleniówki będą dostepne w chandlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Myślę że za miesiąc, ale dzisiaj to trudno powiedzieć Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Robert Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Generalnie jak ktoś coś potrzebuje i tego nie ma lub nie może dostać (jak ostatnio Alaski 2,5 ) to piszcie do mnie, może pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Poczekam aż troche zaraza minie, teraz i tzk człowiek uziemiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mam trochę na zbyciu obserwuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Tę boleniowki są już dostępne na Fishing Mart gdyby ktoś szukał .... Alaski zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERTATTOO Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Miały być testy - ja w poniedziałek wyskoczyłem na nasza rzeczkę sprawdzić jak moje kleniowe woblerki się spisują i w drugim rzucie szczupak przegryzł fuoricarbon... piękny woblerek przepadł w paszczy pozostało tylko zdjęcie i wspomnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi