Gadda Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Witam,Chciałbym nakręcić 15-20 minutowy film pokazujący z lotu ptaka prywatną działkę z jeziorem (3,5 ha). Działka jest 25 km od Gdańska, mogę dowieźć operatora że sprzętem, a potem odwieźć z powrotem do Gdańska. Chciałbym też prosić o montaż nakręconego materiału.Jaki byłby koszt takiego przedsięwzięcia?? Oczywiście w dogodnym, niewirusowym terminie.pozdrawiamDarek- Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ja niestety jestem aż z Wrocka. na FB działa grupa "DJI - Polscy użytkownicy". Proponuję się tam zarejestrować i dać ogłoszenie. Znajdziesz chętnych w kilka minut. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 sądząc po liczbie odpowiedzi na FB , chyba udało się coś znaleźć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dokładnie - i to bardzo konkurujących cenowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 super???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Marzy mi się taka działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Mi również pomarzyć piękna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 A tak to teraz wygląda po 4 latach budowy, i zarybień. Na pierwszym zdjęciu karasie żerujące na 20 cm płyciźnie - na kijankach... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi