danek Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 http://www.pzw.org.pl/home/forum/8/2221/mistrz_spinningowych _walow_ Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Żadna nowość. Chęć bycia najlepszy zaślepia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 He he he - dobre . Mnie już nic nie dziwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Grzegorz Zarębski - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Woblerku jak na razie Grzegorz Z. Startowałem w zawodach spinningowych przez 7-8 lat, od GP Okręgu do GP i Mistrzostw Polski. Przekręty były zawsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Takie sprawy zawsze dziwnie cicho przechodzą bokiem... Słyszałem też, że na mistrzostwach Europy w łowieniu szczupaków - też wałek - Polka para - zdaje się z Grzegorzem Z. na czele i innym (...) odwaliła jakiś numer i ich zdyskwalifikowali. Zdaje się focili te same szczupaki z dwóch różnych stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 heheh startowałem w GP w zeszłym sezonie:) niestety przez bałagan w okręgu Katowice wypadłem z GP. Najlepszy jest fakt ze CI co maja kase siedza na treningach po 2 tygodnie, szukaja miejsc ryb itp i w losowaniu dostaja goscia który nigdy nie był na zbiorniku i on łowi wiecej niz CI wytrenowani xD To jest piękne w tym sporcie ale tym co trenowali sie to nie podoba i oczywiscie będą kombinacje jakby to zmienić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Troszkę więcej o samym zdarzeniu: http://www.grodzkie.pl/modules.php?name=News&file=articl e&sid=313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Przeglądając wyniki I tury rozgrywanych na Sanie i Myczkowcach zawodów z cyklu GP Polski, okazuje się, że pan Z. jest na liście startujących.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 heheh startowałem w GP w zeszłym sezonie:) niestety przez bałagan w okręgu Katowice wypadłem z GP. Najlepszy jest fakt ze CI co maja kase siedza na treningach po 2 tygodnie, szukaja miejsc ryb itp i w losowaniu dostaja goscia który nigdy nie był na zbiorniku i on łowi wiecej niz CI wytrenowani xD To jest piękne w tym sporcie ale tym co trenowali sie to nie podoba i oczywiscie będą kombinacje jakby to zmienić xD ...lub odpłatnie dostają od tubylców namiary GPs na dobre mety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinningista_odrzański Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 ja juz kilkakrotnie mialem doczynienia z nieuczciwym podejsciem zawodnikow i sedziow.... ale nie zrezygnowalem ze startów w zawodach bo nadal wierze, ze tych ucziwych jest wiecej... najbardziej skrajna sytuacja na zawodach to jak jeden zawodnik kiedys do wagi chlodnego bolenia przyniósł (zawody byly w upalne lato) obecnie to tylko hobby i aby spotkac sie ze znajomymi a wynik to sprawa drugorzędna najwazniejsza dobra zabawa, zawody na poziomie okregowym lub kolowym nawet czesto maja wyzszy poziom niz te oglonopolskie lub MP pozdrawiam (fajny watek na forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Panowie ma ktoś gdzieś jeszcze ten artykuł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Czy to ten godzien szacunku Pan: Chyba kiedyś widziałem jak ktoś podobny pompował kompresorem sandacza :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Czy to ten godzien szacunku Pan: szczupak_irlandia_wyprawy_wedkarskie_przewodnicywedkarscypl_05.jpg Chyba kiedyś widziałem jak ktoś podobny pompował kompresorem sandacza :D :D Zaczyna się od słomki i żab,dochodzi do sandaczy i kompresora .Czy ewolucja idzie aby na pewno w dobrym kierunku? A bardziej w temacie,ja to chyba jednak niepoprawny romantyk jestem.Cały czas mi się wydaje że w łowieniu to głównie o czerpanie z tego przyjemności chodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Niestety, dla niektórych czerpanie korzyści, przebija dość mocno czerpanie przyjemności.Widać to w każdym hobby, które choć trochę ma wspólnego z rywalizacją - nie u wszystkich, na całe szczęście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi