Skocz do zawartości

"MISTRZ" SPINNINGOWYCH WAŁÓW ?

danek

Rekomendowane odpowiedzi

Takie sprawy zawsze dziwnie cicho przechodzą bokiem... Słyszałem też, że na mistrzostwach Europy w łowieniu szczupaków - też wałek - Polka para - zdaje się z Grzegorzem Z. na czele i innym (...) odwaliła jakiś numer i ich zdyskwalifikowali. Zdaje się focili te same szczupaki z dwóch różnych stron...

heheh startowałem w GP w zeszłym sezonie:) niestety przez bałagan w okręgu Katowice wypadłem z GP.

Najlepszy jest fakt ze CI co maja kase siedza na treningach po 2 tygodnie, szukaja miejsc ryb itp i w losowaniu dostaja goscia który nigdy nie był na zbiorniku i on łowi wiecej niz CI wytrenowani xD

To jest piękne w tym sporcie ale tym co trenowali sie to nie podoba i oczywiscie będą kombinacje jakby to zmienić xD

heheh startowałem w GP w zeszłym sezonie:) niestety przez bałagan w okręgu Katowice wypadłem z GP.

Najlepszy jest fakt ze CI co maja kase siedza na treningach po 2 tygodnie, szukaja miejsc ryb itp i w losowaniu dostaja goscia który nigdy nie był na zbiorniku i on łowi wiecej niz CI wytrenowani xD

To jest piękne w tym sporcie ale tym co trenowali sie to nie podoba i oczywiscie będą kombinacje jakby to zmienić xD

...lub odpłatnie dostają od tubylców namiary GPs na dobre mety...

ja juz kilkakrotnie mialem doczynienia z nieuczciwym podejsciem zawodnikow i sedziow.... ale nie zrezygnowalem ze startów w zawodach bo nadal wierze, ze tych ucziwych jest wiecej...

najbardziej skrajna sytuacja na zawodach to jak jeden zawodnik kiedys do wagi chlodnego bolenia przyniósł (zawody byly w upalne lato)

obecnie to tylko hobby i aby spotkac sie ze znajomymi a wynik to sprawa drugorzędna najwazniejsza dobra zabawa, zawody na poziomie okregowym lub kolowym nawet czesto maja wyzszy poziom niz te oglonopolskie lub MP

pozdrawiam (fajny watek na forum)

• 2 lata później...

Czy to ten godzien szacunku Pan:

attachicon.gifszczupak_irlandia_wyprawy_wedkarskie_przewodnicywedkarscypl_05.jpg

Chyba kiedyś widziałem jak ktoś podobny pompował kompresorem sandacza :D :D :D :D :D

:P

Zaczyna się od słomki i żab,dochodzi do sandaczy i kompresora :huh: .

Czy ewolucja idzie aby na pewno w dobrym kierunku? :P

A bardziej w temacie,ja to chyba jednak niepoprawny romantyk jestem.Cały czas mi się wydaje że w łowieniu to głównie o czerpanie z tego przyjemności chodzi.

• Like 2