POGROMCA OKONI Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam wszystkich . Mam problem z echosondą marki HUMMINBIRD 565 . Będąc na rybach wyłączyłem echosondę podczas wedkowania na 15 minut i już się więcej nie włączyła oczywiście akumulator naładowany . Poszukuje jakiegoś serwisu lub człowieka który by się podjął naprawy tego urządzenia w okolicach warszawy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Mnie Lowrance X-125 naprawił gość który mieszka w centrum Warszawy. Tel. 508 555356. Polecił mi go gość od dystrybutora echosond na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGROMCA OKONI Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzieki ale telefon jest niestety nieaktualny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Mam drugi tel.22 8277581. Jak się nie uda to sontaktuj się z firmą Thing Big Polska - to od nich z tego co pamiętam miałem kontakt do gościa. http://www.lowrance.pl/?module=articles&Path=52 A jak się nie uda to spróbuj tutaj: http://www.best-sonar.pl/webpage/kontakt.html Lub uderz do użytkownika @Cezary z tego forum. To spec od echosond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGROMCA OKONI Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dzieki ten pierwszy nr zadziałał i zdobyłem nr do pana Tadka on naprawia echosondy i dziś do niego jade jak sie uda to podam namiary do niego moze sie jeszcze komus pzydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGROMCA OKONI Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 No i udało się Pan Tadzio naprawił echosonde ..... Jak by ktos potrzebował pomocy to podaje nr do niego 516 588 015 ! Naprawia wiekszosc echosond jak ma do nich czesci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To ten gość z centrum Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POGROMCA OKONI Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 On jest na ul. Wał miedzeszyński 373 na terenie YKP Warszawa w serwisie mercury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi