Skocz do zawartości
  • 0

Targi wędkarskie "Na Ryby 2007" - jerkbaitowe spotkanie

admin

Pytanie

Cześć,

W sobotę (17.02.2006) około godziny 18:00 planujemy wspólne spotkanie z forumowiczami jerkbait.pl. Będzie to oczywiście spotkanie w Poznaniu w pubie (szczegóły niebawem). Chciałbym Was o tym poinformować i jednocześnie zaprosić do przybycia i spędzenia z nami choć kilku minut. Będzie nam bardzo miło. Swoje przybycie zapowiedział m.in. Marek Szymański. Dajcie znać kto przybędzie.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Widze ze zbiera sie grupa z Warszawy i okolic. Proponuje to zaczac podsumowywac (kto jedzie) bo moze bedzie sie mozna na jakis transport rozsadny umowic. Slyszalem ze podobno nieglupia opcja jest tez podroz pociagiem (podobno dworzec jest blisko targow). Moze jacys chetnie jeszcze sie dopisza.

@pablom

@yeah

@blacharz

@Tommek

Jak wygląda Wasz rozklad - jedziecie tylko na sobote (wyjazd rano, powrot w nocy)?

Pozdrawiam

ja dzisiaj odstawilem samochod do serwisu (jakies tico mi sie w bok wpasowalo) i z tego co sie dowiedziałem to raczej sie nie wyrobią także jak juz będe zmuszony wsiąść do pociągu <_<

jeszcze jeden warunek jest, musze sesje zaliczyc, także jak dobrze pojdzie to zabrałbym się z wami.

a może by tak gdzies zapijaczyć i przenocować?? :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

• 0

Remek a czy wiadomo juz gdzie sie na ten browar spotykamy? Ja oczywiscie melduję się gdziekolwiek sie spotykamy.

pozd JW :D

gdzie oto jest pytanie :mellow:

Cześć,

Wszystko będzie wiadome po weekendzie. Umieszczę tutaj informację - gdzie i o której.

Zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam

Remek

• 0

Witam serdecznie,

Panie i Panowie, jeśli ktoś z Was będzie chętny by dołączyć do nas i spędzić wspólnych kilka chwil rozmawiając o wędkarstwie, spinningu, castingu i fotografii zapraszam serdecznie. Spotkanie rozpoczynamy o godz. 16.00 w restauracji, pubie Brovaria http://www.brovaria.pl/ czyli Poznań, Stary Rynek 73, 74. Mamy wstępnie zarezerwowane miejsca na piętrze w sali z kadziami piwnymi (tam jest również browar).

Proszę o wpisywanie się na listę kto przybędzie - muszę do środy potwierdzić liczbę miejsc do rezerwacji.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Remek będę na pewno, przyprowadze tez Mifka :lol: :lol: :lol:

JW

no skoro tak to ja sie już nie będe zapwiadał :mellow:

mifek uwazaj na watrobe :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow:

pitt trzeba trzymac fason - choc nie wiem jak wytrzymam jedna noc w towarzystwie szpiega a druga w towarzystwie jerkbaita i jurka :mellow:

moze byc ciezko, ale bez walki sie nie poddam :mellow:

• 0

Właśnie wróciłem ze spotkania na dworcu PKP w Warszawie... i chciałbym się wyrazić o promocyjnej ofercie PKP z głębokim poważaniem... to oczywiście zwykła lipa, bo dotyczy tylko firmy Przewozy Regionalne... zatem jak ktoś chce dojechac z Warszawy do praktycznie oferta ta nic nie daje :angry: prodzilismy sobie na szczescie w inny sposob tak ze bedziemy B)

@explorator nie stracił rezonu i centrum obslugi klienta Intercity ustawil nawet strone jerkbaita na pekapowskim komputerze :lol: