rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zachęcam i zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu o rzecznych boleniach oraz do przeczytania artykułu Baloo z serii właściwego obchodzenia się ze złowionymi rybami.Obydwa artykuły są we wrześniowym numerze Wiadomości Wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 czyli jak mniemam gazetka pojawila sie juz w kioskach czy innyc punktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Czytałem, czytałem. Dobry artykuł, fajne zdjęcia.Artukułu Baloo jeszcze nie czytałem ale dzisiaj to zrobię, bo na pierwszy rzut oka jest bardzo wartościowy. Zastanawiam się natomiast co to za szczupak na zdjęciu artykułu Baloo? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 @Remas, zdjęcie z artykułu Baloo jest nasze z Roslagen.Niestety WW nawaliło i zapomnieli napisać kto jest autorem zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Tzn. wydawało mi się, że znam skąś te łapy, które trzymają tego szczupaka ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Sebku, a możemy artykulik na meila?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Artykuł ukarze się u nas na stronie ale w późniejszym terminie.Remas na razie musi uporać się z otwarciem strony.Myślę, że da się coś zrobić Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jeszcze raz najmocniej przepraszam za tą małą pomyłkę. Zawsze wysyłając fotki Markowi Kluczkowi podaję autora zdjęć. Dalej już za to nie odpowiadam i mogę tylko, co niniejszym czynię przyznać, iż to zdjęcie Rognisa... Jeszcze raz sorki za to niedopatrzenie WW. baloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Baloo bardzo fajny fajny artykół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Zachęcam i zapraszam wszystkich do przeczytania mojego artykułu o rzecznych boleniach oraz do przeczytania artykułu Baloo z serii właściwego obchodzenia się ze złowionymi rybami.
Obydwa artykuły są we wrześniowym numerze Wiadomości Wędkarskich.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi