TERMOS Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Poczatek mrozow to zawsze nadzieja na lod.Ale co schowac do podla zeby dopasc garba?Czy macie jakies swoje pewniaki a moze to technika czyni mistrza? Zapraszam serdecznie do goracej wymiany blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Bawię się czasami po pracy w piwniczce i sobie coś tam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 te kamienie fasetkowe to cyrkonie czy diamenty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Okonia łowię przważnie tylko z pierwszego lodu na blaszke później mormyszka.Teraz używam tylko takich mikrusków. Cezorator są to zwykłe termo jety kupione w pasmanteri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Cezorator są to zwykłe termo jety kupione w pasmanteri. A wyglądają jak od jubilera :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A wyglądają jak od jubilera :D Kiedyś wklejałem oryginalne cyrkonie, łakomiło sie sporo szczupaków na blaszkę obcinając ją.Zrezygnowałem bo szkoda ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Poczatek mrozow to zawsze nadzieja na lod. Trochę nam się przesunął ten początek mrozów i zastanawiam się, czy tak zwany pierwszy lód, będzie tak dobry jak być powinien. Na pierwszym lodzie, czli miesiąc do tyłu, na pewno użył bym blaszki. Szukał bym okoni na stokach i górkach jeziornych, i w okolicach dopływów, jeśli takie występują. Jednak teraz, jeśli w ogóle pojadę na lód, to tylko z mormyszką, którą bardzo lubię stosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 @zamker, po prostu śliczne blaszki , aż miło popatrzeć, a co dopiero łowić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Sliczne to malo powiedziane .Coda pan wyprawiasz. Jakies tydzien temu wpadla Mi w rece podlodowa przynenta Salmo ,podejscie mam jednak troche sceptyczne.Ladne to to i jest .Czy dziala to sie okarze.Moze ktos z was probowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ośmielony Waszymi pochwałami za które dziękuje poszperam w swoim pudełeczku i jeszcze coś pokażę w najbliższych dniach. Ta fotka niestety jest kiepskiej jakości za co przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 @Zamker Cuda Waść robisz Nie masz ochoty odchudzić swojego pudełka? Podaj na priv meila to po niedzieli podeślę kilka fotek z dostępnymi blaszkami bo aktualnie w pudełku pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 też czasami dłubię siudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Łowności błystek @siudaka mogę zaręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Właściwie nie można powiedzieć ,że jest to pewniak podlodowy , bo zupełna nowość ale mam nadzieję , że będzie.Woblerek ze sterami po bokach, przeznaczony między innymi do łowienia w przeręblu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Makamba jakiej jest to wielkości i na jaką grę pozwalają stery ? Cena ? Dostępność ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ten z foto ma 8cm i wagę 20gr.Dostępne są też w tej serii imitacje małych szczupaczków w rozmiarach 10cm 20gr i 11,5cm 22gr. Przy odpowiednim ruchu szczytówka wpadają one w ruch po okręgu kreśląc pod wodą koła o średnicy 2-3 (bywa ,że znacznie większe)metrów.Cena , o ile dobrze pamiętam ok 8-10euro.Z dostępnością gorzej , raczej najłatwiej w Niemczech,Holandii i oczywiście w Rosji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Dosyć ciekawa praca myślę, że w głębszej wodzie niż ten basen można poprowadzić tę przynętę sporo ciekawiej.Cena nie taka straszna rozejżę się za tym cudaczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 makamba Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Właśnie też mam wrażenie,że średnica zataczanego koła może zwiększać się adekwatnie do głębokości.Niestety nie mam w okolicy na tyle czystej wody,żeby to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 martek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Moje pewniaki to blysteczki Hali i Kuusamo oraz juz w srodku zimy zuk-ale nigdy nie ma reguly i to jest takie fajne w wedkowaniu A patrzac na ta przynete wyzej...to tam gdzie lowie nie ma az takich okoni,zeby na to braly.....sama przyneta 8-10 cm-spora waga---to chyba tylko na duze glebokosci i naprawde wieeeeeeeelkie okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 To mój pewniak: http://www.corona-fishing.pl/Katalog,produktow/Przynety_-_CF _Hand_Made/Przynety_podlodowe/Raczki_Podlodowe_SS/6,135,560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Ja robię takie paskudy bez bajerów ale chyba każdy wędkarz je zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A znam ,znam .Zerkam i poznaje .Od lewej te dwa kopia RAN ,nastepnie cos w stylu ESS -HEBEN albo NORMARK kolejne dwa KUSSAMO .Nastepni trzej z rodzinki oblanek ale bardzo przypomina KATRINEHOLM i ostatni dosyc wierna kopia VANERN .Przyznam sie ze tesknie juz za mrozem .Poranek -15 ,sloneczko i delikatne pokanie w rybke .Po czym podbicie i siad . Pomarzyc mozna a zimy jak nie bylo tak nie ma .I chyba ta aura sprawia ze sam cos dlobie w wolnych chwilach a co wyjdzie juz wiadomo .Jak to wyglada ,narazie sie jeszcze nie wyleglo wiec sorowek nie wklejam .Fakt jednak ze ma to moze ze 40 lat a po lekim liftingu wyglada jak ta lala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TERMOS
Poczatek mrozow to zawsze nadzieja na lod.Ale co schowac do podla zeby dopasc garba?Czy macie jakies swoje pewniaki a moze to technika czyni mistrza?
Zapraszam serdecznie do goracej wymiany blaszek.
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi