makamba Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Filmik o Vanquish'u :http://tv.shimano.co.jp/movie/dvd/2012_vanquish/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Początek taki ?źe a?ź ciary przechodzą Wiedzą jak dobrą reklamę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co to za młynek,widziałem go na zdjęciach-skromny,cena coś ok.2500zł,czy rzeczywiście przebija stelki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Co to za młynek,widziałem go na zdjęciach-skromny,cena coś ok.2500zł,czy rzeczywiście przebija stelki???? To nowy japoński kołowrotek firmy Shimano.Zapewne minie trochę czasu, nim ktoś będzie w stanie wypowiedzieć się na temat jego trwałości, por?łwnać z innymi topowymi JDM.Na razie jednak, jak zauwa?źyłem, słu?źy jako młynek do mielenia m?łzg?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Arturesku pisze na swoich stronach o nim w samych superlatywach aczkolwiek mam podobne wra?źenie jak @chub norris, pisano podobnie o Daiwie Exist cuda nie widy a mi osobiście do gustu nie przypadła i stelka jest u mnie nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 http://www.fishing-v.jp/stgear/gear_detail.php?cd=sgea_1201_ 8508140_01 Kobitki ubawiły mnie setnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 EEEEEEEEEEE, hajjjjjjjjjj eeeeeeeee haaaaaaaaajj Jak na filmie z fikołkami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mefisto poleca,ciekawe jak wypadną testy na rybkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Mefisto poleca, .Wiadome,?źe poleca bo to sprzedaje,znasz kogos kto ma cos na sprzeda?ź(i na tym mozliwość zarobienia) i nie bedzie polecał i zachęcał do zakupu.Wydaje mi sie ze Shimano,w celu osiągnięca dalszych zysk?łw,i postepu w sprzeda?źy,zmieniło nazwę stelli na Vanquish.bo swojego czasu,aby była nowosc to zmieniały sie roczniki w nazwach a super przeskok?łw technologicznych nie było,więc moze jest tak i teraz...tak jakos sobie to wykombinowałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Jakby nie kombinowali vanquish to napewno nie stella, bo ta dopiero wyjdzie za kilka miesiecy. Zastanawia mnie z czego ja zrobia i jak bedzie wygladac ;/ Mam tylko nadzieje, ze shimano nie pojdzie za ciosem i nie bedzie kontynuacji plastiko-fantstiko typu C14, bo wedlug mnie to nie material na stellke ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Exist tez byl z magnezu,a tegoroczny model jest cały z zaionu opr?łcz sideplate'a korpusu. Więc nie wiadomo do końca,ale tak jak napisałeś,nie godzi się robić stelli z CI4,zobaczymy co nam Japonia przedstawi niedługo Choć na marginesie dodam ?źe metalowy korpus i zaionowy/CI4 rotor to moim zdaniem fajne połączenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Kiedyś Robert Taszarek pisał, ?źe najbardziej lubi łowić kołowrotkami metalowymi, z przekładnią ślimakową. Wtedy dopiero, po odpowiednim dobraniu pozostałych element?łw zestawu, czyje w ręku ka?źde puknięcie ryby. Podzielam to. Po kilkuletniej fascynacji magnezowymi konstrukcjami coraz częściej wracam do metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wg mnie Vanquish jest bardziej wypasioną, nową wersja TP MG i raczej w tym segmencie (cena) jest pozycjonowany przez Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Wg mnie Vanquish jest bardziej wypasioną, nową wersja TP MG i raczej w tym segmencie (cena) jest pozycjonowany przez Shimano. Podzielam ta opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Czy ktoś w końcu przetestował tego vanquisha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 testy wypadaja jak najbardziej pomyślnie, bo dlaczego miałoby byc inaczej? Stella w por?łwnaniu do Vanquisha to prze?źytek technologiczny oczywiście w du?źej przenośni...Nowa stella co się uka?źe w 2013 bedzie pewnikiem w 90% na bazie vanquisha. Vanquish jest wysmienity, pieknie chodzi i wygląda, znajomy ostro uzywa XG wersje na wisle na bolkach i mimo, ?źe miał niejedna stelle twierdzi, ze ten czorny łotr jest NAJLEPSZY wiec nie ma co koledzy się zastanwiac czy analizować i radzic z czego i jak ma być wykonane...konstrukcji metalowych za kilka lat mo?źe nie być w og?łle i na to wpływu nikt z nas nie ma i mieć nie będzie. Mi jest miło krecić lekkim pieknym czarnym kręckiem w swoim zestawie wislanym ( ale z racji kontuzji na razie kręcę jeno na sucho )...Cena Vanquisha jest wysoka, ale jakie to ma znaczenie? przecie to nie Ultegra czy biomistrz...generlanie to obok Twina z 2011 roku drugi najlepszy moim zdaniem kręcioł ostatnich 3-4 lat wliczajac to oczywiście Daiwę, kt?łra coś zaczyna odstawać od jdm Shimano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Kiedyś Robert Taszarek pisał, ?źe najbardziej lubi łowić kołowrotkami metalowymi, z przekładnią ślimakową. Wtedy dopiero, po odpowiednim dobraniu pozostałych element?łw zestawu, czyje w ręku ka?źde puknięcie ryby. Podzielam to. Po kilkuletniej fascynacji magnezowymi konstrukcjami coraz częściej wracam do metalu. ..kiedyś ...bo wtedy były mn?łstwo ryb i czuc było branie nawet w ?źelaznym rexie. a teraz to my mo?źem ze stetoskopem cały dzień na rezonansie czekać na sandaczyka 50cm kiedys to wystarczyło kawałek metalu ciagnąć pod woda i były efekty, a teraz??? miliony przynęt i efekt?łw brak...ale na pustyni tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Exist tez byl z magnezu,a tegoroczny model jest cały z zaionu opr?łcz sideplate'a korpusu. Więc nie wiadomo do końca,ale tak jak napisałeś,nie godzi się robić stelli z CI4,zobaczymy co nam Japonia przedstawi niedługo Choć na marginesie dodam ?źe metalowy korpus i zaionowy/CI4 rotor to moim zdaniem fajne połączenie... Tobie Bartollo to by Vaniuś kolorystycznie do włos?łw pasował jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zawsze pofarbować mo?źna Podeślij mi go na testy to mo?źe odło?źę stellozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 nichu..chu mojego nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 I tak nie mo?źesz łowić,zwr?łcę w nienaruszonym stanie W przyszłym roku Normark te?ź wprowadzi Vanquisha do oferty,ciekawe ile waluty trzeba będzie przeznaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 taaa..Normark...Chyba VANKISZA FU lub BC version Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Hehe,dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 ale niechaj wprowadza bedzie taniej w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyspec Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja chętnie do 2 patyk?łw kupię go na testa.Niech mo?źe mefisto zagada z japan - czykami, mo?źe poświęcą jednego taniej na testa.Od 2 tygodni kręcę nową stellą 4000sfe będzie z czym por?łwnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi