jbk Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Wczoraj podkusiło mnie podjechać do sklepu i pokręcić . A dziś mam Vanquisha 3000f. W porównaniu ze Stellą 300fe lżej kręci Do kompletu przydał by się teraz Aston martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 A co z nową stellą ? ciekawe jak ona bedzie kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Pewnie podobnie jak toyota land cruiser v8 - POEZJA - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 W Holandii też już dostępne.Wersja Shimano Vanquish C3000 , nówka z gwarancją 300 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 szukam i nie mogę znaleźć za 300, może podzielisz się adresem gdzie w Holandii takie prezenty dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Vanquish już poszedł.Został jeszcze Shimano Sustein 4000FG za 175euro i Shimano Biomaster 4000FB za 140 euro.Wysyłka za granicę chyba niemożliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Vanquish już poszedł.Został jeszcze Shimano Sustein 4000FG za 175euro i Shimano Biomaster 4000FB za 140 euro.Wysyłka za granicę chyba niemożliwa.A może to ceny netto bez holenderskiego vatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) jeśli to nie tajemnica to napisz adres Edytowane 24 Lutego 2013 przez michal00kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Z Vatem 21%.I Stelle bywały w cenie 250euro.Holendrzy w kryzysie szybko pozbywają się towarów luksusowych bo u nich słowo JDM niewiele znaczy i takie sprzęty latami na półkach się walają..Znam takich co miliony w bankach kiszą a kołowrotki po 50 euro mają.Sam nawet jednemu na urodziny droższy kupiłem.Niektóre sklepy urządzają akcje w stylu niedzieli handlowej z obniżką 50% na cały asortyment. Już chyba wspominałem kiedyś na forum o dystrybutorze Lamiglasa , który urządził aukcję na 150 modeli kijków.Ceny wywoławcze nie przekraczały 20 euro za kij.Najdroższy Lamiglas poszedł za 70 chyba euro a większość w okolicach cen wywoławczych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Makamba już znalazłem biomastera za 140euro tyle że nie mam adresu tylko miasto almere. Do almere ma 2 godziny może odwiedziłbym jeśli to sklep stacjonarny ale coś mi to wygląda na osobe prywatną Edytowane 24 Lutego 2013 przez michal00kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) To lepiej zadzwoń\napisz do gościa.Sklepikarze też prywatnie wystawiają. A z jakich okolic będziesz wyruszać? Edytowane 24 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Makamba ja z Maastricht, a dokładnie z Riemst w Belgii jak masz jakiś namiar na fajny sklep w moich okolicach gdzie zdarzają się wyprzedaże to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ło cholercia, to zupełnie drugi koniec.Ja na prowincji Friesland.1,2,3, marca są targi w Rotterdamie.Największe w NL. Tam można czasem coś uszczypnąć , choć rok temu było kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 W maju pojawi sie limitowana edycja Vanquisha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Piękny ten Vanquish zwłaszcza c3000sdh trzeba będzie zamówić.Dzieki za cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 @Tomislawus gdzie wyczailes ofertę tego Vanquisha i skąd wiesz ze do wzięcia w maju.Nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Pojawiają się już w zapowiedziach sklepów, cena podwyższona w stosunku do zwyklego, chyba będzie to coś jak stella millenium edition (ale pewien nie jestem). nie wiem jaki nakład, jednego jednak musze mieć Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Tomislawus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dzieki bardzo zabukuje sztukę w Placie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Pojawiają się już w zapowiedziach sklepów, cena podwyższona w stosunku do zwyklego, chyba będzie to coś jak stella millenium edition (ale pewien nie jestem). nie wiem jaki nakład, jednego jednak musze mieć Wam chlopaki naprawde podoba sie ten limitowany vanquish ?? czy tylko sie zgrywacie ?Mi sie nawet ten zwykly nie widzi ;/ od jakies srebne panele jak krowie placki na czarnej obudowie beee A co do limitowanej stelli millenium to bez przesady millena nie jest konstrukcyjna kontynuacja stelli 98. W czasie to niby tylko dwa lata roznicy, ale w zawansowaniu konstrukcji to wrecz lata swietlne.A slowo 'limitowany" chyba jest naduzywane w wypadku tego vanguisha, ja bym raczej okreslil, ze to taka mala zmiana desingu, ewentualnie maly tuning i nic wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ot, siła marketingu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nie wiem czy to siła marketingu.Mi sie poprostu ta edycja podoba.Zreszta z tego co wiem nasz forumowy kolega @Mefisto powymienial wszystkie mlynki na Vanquishe.Cos musi być w tych kreckach.Moze niech w/w coś napisze po dłuższej eksploatacji jak sie krecki sprawują.Przynajmniej ja będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja mam swojego 2500S od niedawna...ale bardzo mi się podoba..sprzedałem dla niego exista...myślę, ze trochę ludzi ma Vańka od roku...nie znam nikogo kto by sie na niego skarżył...te limited?..kwestia gustu co sie komu podoba...co do dłuzszej eksploatacji...zna ktoś modele szczególnie jDM co sie rozlatywały?? Powiedzmy od roku 1992?? Poza luzem na korbkach w młynkach shimano z lat 1995 to bardzo w żadnym wad nie widziałem ani rozpadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ja mam swojego 2500S od niedawna...ale bardzo mi się podoba..sprzedałem dla niego exista...myślę, ze trochę ludzi ma Vańka od roku...nie znam nikogo kto by sie na niego skarżył...te limited?..kwestia gustu co sie komu podoba...co do dłuzszej eksploatacji...zna ktoś modele szczególnie jDM co sie rozlatywały?? Powiedzmy od roku 1992?? Poza luzem na korbkach w młynkach shimano z lat 1995 to bardzo w żadnym wad nie widziałem ani rozpadu I raczej rozpadu bym się nie spodziewał .Chyba, że ktoś okrutnie by potraktował sprzęt to i owszem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Tak refleksja mnie naszła po przeczytaniu kilku ostatnich postów tego wątku.Z jednej strony i Shimano i Daiwa (mowa od JDM-ach) nie powielają starych, sprawdzonych konstrukcji za którymi tęsknimy bo to się po prostu nie opłaca, czytaj sprzedaż spada a zysk rządzi teraz jeszcze mocniej...Wsadzają nowe pomysły - nie zawsze udane...Opakowanie coraz bardziej futurystyczne i nierzadko ładne....Wszechobecne i niezależne od ceny oczekiwanie (ze strony producentów) że będziemy zmieniać młynki jak komórki...A z drugiej strony mimo różnych wad (to o czy piał Mefi) nie słychać jakoś by ktoś zmielił "wnetrze" JDM normalnym użytkowaniem...Chyba wyścig w kierunku jakość w sensie użytkowanie przez dłuuugie lata, należy uznać za przynajmniej czasowo zawieszony jak nie zakończony całkowicie... Mogę się oczywiście mylić ale ostatnio "cofnąłem się o krok" i oprócz najnowszych mlynków przeważnie z górnych półek zgromadziłem ich odpowiedniki sprzed 10 i więcej lat i myślę, że to nie było głupie posuniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Mogę się oczywiście mylić ale ostatnio "cofnąłem się o krok" i oprócz najnowszych mlynków przeważnie z górnych półek zgromadziłem ich odpowiedniki sprzed 10 i więcej lat i myślę, że to nie było głupie posuniecie To sie nazywa uwstecznianie Żartuję , powiedzenie , że kiedyś to były dizle a teraz to dziadostwo nie trafia do mnie po prostu . Mogę się oczywiście mylić ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi