popper Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak skończysz te remonty to pomyslimy Na gwiazdke dostaniesz paczke od gwiazdora oczywiscie do zwrotu O tak. A zwrot już na 01 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak skończysz te remonty to pomyslimy Właśnie się dzisiaj zaczęło "układanie" stellek na ścianach .Tak z 10-12 sztuk będzie na ścianach :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Właśnie się dzisiaj zaczęło "układanie" stellek na ścianach .Tak z 10-12 sztuk będzie na ścianach :lol: . Remont .......... studnia bez dna A faktycznie do 01.01 to już musowo zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 A szpulka od stelki 4000 fe nie ma szans pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Sławek jutro sprawdze bo mam 4000SFE i przymierze od twinka 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Od twinka to raczej nie bedzie pasowac bo jest inne rozwiązanie pod szpulką ale tak coś kojaze że identycznie jest w FE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Od twinka to raczej nie bedzie pasowac bo jest inne rozwiązanie pod szpulką ale tak coś kojaze że identycznie jest w FESławek FE,SFE, 2007rok, TP SW 2009 to praktycznie to samo w szpulkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 A jednak pomyliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Sławku też sprawdziłem właśnie i szpulki oraz pokrętła chamulca pasują wymiennie pomiędzy Vanqiush 40000F a Twin Power 4000 11" Jutro sprawdze z Stelką 4000SFE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Pasujące szpulki od Twinka Mg4000 '09, Twinka '08 i '11 oraz Biomaster 4000 '11 niestety żadnego nie posiadam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 No to najtaniej wyjdzie nowa szpulka od Biomka 11' i dostępna od ręki - prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Karol a gdzie to dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Pytałem jakiś czas temu Mefisto , bo myślałem żeby podpasować do Twinka.Cena coś około 300zł i termin około 1 miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Szpulki tunningowe Yumeya są piękne i dlatego ja skusiłem się na coś takiego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Robert - ale ladna linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Robert - ale ladna linka Linka celowo ukryta żeby nikt nie podejrzał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Aaa to na tą linkę takie brania fajny secik Rolen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Pasująca szpulki od biomistrzów 2011 do twinów 11 czy Vańków, cena ok 220-240 zł w zależności od rozmiaru..szpulki yumeya ...no ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ehh no i kolejny dylemat zboczonego wędkarza, czy tańszą wziąć od Biomistrza i zastanawiać się czy to czasem nie profanacja czy wybulić i napawać się pełnią estetyki. No ale w Tinowej szpulii ta waga - 40 pkt. Do ogólnej klasyfikacji zajebistości.. Skomplikowane to hobby. Ide na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Będąc dziś na zakupach w pobliskim sklepie wędkarskim spytałem o możliwość zamówienia i cenę szpulki do Vanquisha 3000. W odpowiedzi otrzymałem że będzie w styczniu za 68 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Jedno wiem, hamulec jest dobry Dziś skoro świt wybrałem się nad rzekę, doszedłem do miejsca w którym zaczynają się moje ulubione zakręty, klasyczny rzut pod drugą burtę i bumm, coś sie uwiesiło, czuję, że coś grubszego. Rybka odjechała na głębszą wodę, zanurkowała i jakiesz było moje zdziwienie gdy zobaczyłem szczytówka mojej wędki również nurkuje i znika w wodzie.. chwila konsternacji, czy to co słyszałem to był trzask czy też wiatr omiatał wysokie trawy? W ręku sam dolnik więc chyba to pierwsze W pierwszej chwili nie wiedziałem co robić, nie chciałem żeby został tam i zaplątał się w ten cały bajzel na dnie, odkręciłem hamulec, wskoczyłem do wody i jakoś udało mi się go wyholować. Ociekający wodą powróciłem do samochodu. Dobre kije robi ten Dragon, dostarczają niezapomnianych emocji, zawsze to trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pi... kraju A oto sprawca zamieszania, hamulec uratował mu życie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Też podobnie załatwiłem Dragona rozsypał się pod Daiwą SS-II 3500 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Bo do kijów Dragona dedykowane są kołowrotki Dragona, a nie jakieś tam japańce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Przykra sytuacja zlamac wedke nad woda na rybieWspolczuje.Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Współczuje bo to osobliwie niezręczna sytuacja połamać kijka. Jednak najbardziej interesuje mnie Sławku jak pierwsze spostrzeżenia dotyczące pracy Vańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi