Jozi Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Boczny trok nie dociera kolowrotka wogole. Boczny trok JESZCZE do Japonii nie dotarl wogole :lol: Japońce nie wiedzą co tracą . Edytowane 5 Listopada 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Trzeba mieć w życiu jakieś dewiacje, bez tego by człowiek oszalał. Fajnie że mamy takich kolegów na forum, też zboczeńców Toć to w naszej profesji dewiantów nie brakuje Ps. Miałem w końcu możliwość przetestować poważnie Vańka w niedziele na ciężkim zestawie sandaczowym (guma 4'' + główki 30--35gr) i jestem pod ogromnym wrażeniem łatwości,płynności i kultury pracy. Jesli jeszcze przełoży to się na żywotność kołowrotka no to micha sama się cieszy Edytowane 5 Listopada 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Uuu na ostro się kręci, to już chyba dotarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Karol, a że zapytam: Posmarowałeś go przed łowieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Jeszcze nie to było jego dziewicze pierwsze łowienie. Smarowanko dopiero zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Czyli jednak nie wszyscy smarują nawe zabawki przed łowieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wojtku bedzie smarowany a łowiony był tylko raz i już do momentu smarowania nie bedzie łowił. Czekam tylko jak majster znajdzie chwilke czasu zimą na serwis Nie dajmy się zwariować że nowym kołowrotkiem nie można łowić przed wczesniejszym smarowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Wyobraż sobie Karolu taką sytuację ,że zajeżdzasz na rybki z nowym kręckiem z polskiej dystrybucji (na gwarancji Normarku) i dopiero podczas łowienia przy większym obciążeniu wychodzi jakaś wada fabryczna.. .co teoretycznie jest bardzo możliwe na sucho wszystko było ok ...a ty już posmarowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Kamil, wątek wtedy ciągnął by się jak flaki z olejem do 2020 r. Bez wtchnienia, po co to Normarku taki bałagan? jeśli kręciołek został prawidłowo zdemontowany, nasmarowany odpowiednim smarem i złożony bez uszkodzeń to jakoś nie widzę powodu dla którego porządna firma w środku europy miałaby na siłę szukać pretekstu żeby nie uznać wewentualnej reklamacji wynikającej z faktycznej wady produkcyjnej. Edytowane 6 Listopada 2013 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ..znając nasze realia i podejście sprzedawców każda ingerencja w mechanikę danego urządzenia będzie dobrym pretekstem do odrzucenia reklamacji.....a tak BTW,wątpię,żeby każdy dzapaniec rozkręcał młynek zaraz po zakupie,a przerabiają tego trochę i nie słyszy się o zatartych stellach, twinach,ceratach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Niektórzy to naprawdę mają mega problem bo młynek delikatnie szumi. Posiadam trzy Shimano w wersji Super Baitrunner i jeszcze nigdy ich nie rozkrecałem, na koniec sezonu smaruje przez port smarowania i to cały mój przegląd. Chowam do pokrowców i koniec. Młynki chodzą miękko, cichutko i zero problemów, a życie mają ciężkie bo zestwy do 120gr. Żadne Japan, tylko Malezia. A nie rozkręcanie, sprawdzanie kolorów, sprzęt jest dla mnie a nie ja dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Niektórzy to naprawdę mają mega potrzebę wtryniania się ze swoimi ludowymi mądrościami między wódkę a zakąskę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Zaimponowales mi oryginalnoscia i konsekwencja. Wytrwale spiningowanie Baitrunnerami (rozumiem ze dlatego masz 3).Szacun. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Baitrunnery to inna bajka niż kołowrotek typowo spinningowy!Łowiąc karpie kołowrotkiem pokrecisz góra 10 razy na dzień-spinningowym kilkaset. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 A co dopiero by sie dzialo jakby spinningowal karpie ;-)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Będąc dziś na zakupach w pobliskim sklepie wędkarskim spytałem o możliwość zamówienia i cenę szpulki do Vanquisha 3000. W odpowiedzi otrzymałem że będzie w styczniu za 68 euro Miała być dopiero w styczniu a już jest i to w cenie 68 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To nie całe 400zł , szpulki nie są tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To nie całe 400zł , szpulki nie są tanie Swieta prawda. 300 to niecale 400 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Swieta prawda. 300 to niecale 400 A nawet niecałe 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A nawet niecałe 300 Dokładnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Moze ktoś szuka vanka c3000 to mam nowego i oddam w dobre rence. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 ...ale w luckie rence, czy mogą być zwieżence? sorry , ale nie mogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moze ktoś szuka vanka c3000 to mam nowego i oddam w dobre rence.Tak dopytam z ostrożności procesowej, na pewno chcesz oddać..? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Moze ktoś szuka vanka c3000 to mam nowego i oddam w dobre rence.Za ile chcesz oddać tego vańka .Ja bez ostrożności procesowej zapytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) proszę o kontakt ,zainteresowane osoby Edytowane 4 Stycznia 2014 przez wierzba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi