gajosik Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 (edytowane) Miałem w ostatni weekend możliwość pokręcenia dwoma egzemplarzami modelu 4000. Krótko: Jest moc! Oba kręciły gładko i bardzo lekko, dobrze spasowane, linka nawinięta bardzo dobrze. wrażenia bardzo pozytywne. Niestety nie kręciłem nago w skórzanym fotelu wiec ku mojemu rozczarowaniu szumów i innych stuków puków nie usłyszałem Miał być Luvias 2004 '15, a teraz kusi mocno Vaniek C2000S Edytowane 28 Października 2015 przez gajosik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam.Mam smaka na Vanquisha. Który sklep internetowy polecacie, żeby się nie nadziać na jakiś mniej udany model. Jak ci nie podpasuje masz prawo zwrócić w ciągu 14dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Kolega z forum @dawek1 sprzedaje te kołowrotki. Godny polecenia sprzedawca, poza tym wiem, że egzemplarze są przez niego selekcjonowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Kolega z forum @dawek1 sprzedaje te kołowrotki. Godny polecenia sprzedawca, poza tym wiem, że egzemplarze są przez niego selekcjonowane. A tak z ciekawosci, jak sie selekcjonuje takie egzemplarze? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Pewnie się kręci kilkoma egzemplarzami i wybiera te najbardziej maślane:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Del Toro tak z przymrużeniem oka Niestety nie kręciłem nago w skórzanym fotelu wiec ku mojemu rozczarowaniu szumów i innych stuków puków nie usłyszałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 A tak z ciekawosci, jak sie selekcjonuje takie egzemplarze? też chętnie się dowiem jak wygląda taki proces u Sprzedawcy (zamawianie, sprawdzanie - odsyłanie ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Rozmawiałem z Dawidem na ten temat, a w zasadzie to pytałem go czy zdarza się faktycznie trafić na bubla, jednym słowem chodziło o powtarzalność. Odpowiedział mi, że kręci każdym kołowrotkiem celem sprawdzenia czy wszystko jest ok gdyż zdarzył się egzemplarz z którego nie do końca był zadowolony.Mogę tylko potwierdzić, że trzy znane mi vańki, kupione od kolegi @dawek1 kręcą bardzo dobrze, nie ma też różnicy między nimi, a vanquishem zakupionym w Japonii. Dodam jeszcze, że żaden znany mi Vanquish nie szumi w boju, fotelowe doświadczenia mnie nie interesują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 czyli nie żadne selekcjonowanie, tylko jak Bóg przykazał sprawdzanie przed wysyłką (bo po co komu zaraz zwrot od Kupującego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Noo .... w sumie tak, może nieprecyzyjnie się wyraziłem ale wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 czyli nie żadne selekcjonowanie, tylko jak Bóg przykazał sprawdzanie przed wysyłką (bo po co komu zaraz zwrot od Kupującego )I to jest rekomendacja Niestety w tej sytuacji znowu jesteśmy zmuszani do podkręcania wyniku finansowego Angeli Merkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 I to jest rekomendacja Niestety w tej sytuacji znowu jesteśmy zmuszani do podkręcania wyniku finansowego Angeli Merkel Ze Ona ze wschodnich landow to wiedzialem. Ale ze z branzy i ma udzialy w geszefciku w Nauen ? Fiu fiu ! Swiat jest mały...Wiktor- szacun za wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ze Ona ze wschodnich landow to wiedzialem. Ale ze z branzy i ma udzialy w geszefciku w Nauen ? Fiu fiu ! Swiat jest mały...Wiktor- szacun za wiedzę Jako głowa państwa ma udział w każdym geszefcie po tamtej stronie Odry niestety ma również wiele udziałów po naszej Robiąc zakupy w Nauen poprawiamy kondycje finansowa sąsiadów a nie swoja.....I żeby nie było sam robiłem tam zakupy.....szkoda tylko ze ceny (żeby wrócić do meritum) Vanquisha są znacznie niższe niż w PL a zarobki wyższe...paradoksik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam. Jak wygląda sprawa ze smarowaniem nowych vańków. Warto rozkręcać w celu dołożenia smarowidła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam. Jak wygląda sprawa ze smarowaniem nowych vańków. Warto rozkręcać w celu dołożenia smarowidła?Tak to na pewno nieJak rozkręcić to wyczyścić i nasmarowac Dolozyc to mozna do pieca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dzięki za ścisłość, ale nic to nie wniosło do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli posiadasz ten sam smar który dają do młynków w fabryce to jak najbardziej możesz dołożyć. W przypadku aplikowania innego smaru niż fabryczny wypadałoby juz dokładnie wyczyścić kołowrotek ze starego smaru i dopiero presmarowac nowym. Oczywiście smarujemy młynek jak czuć ze jest w środku suchy. Edytowane 7 Listopada 2015 przez Pickerel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Żeby pojechać to trzeba posmarować ......stare powiedzenie mówi....... jak jedzie to smarowanie jest zbędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeśli posiadasz ten sam smar który dają do młynków w fabryce to jak najbardziej możesz dołożyć. W przypadku aplikowania innego smaru niż fabryczny wypadałoby juz dokładnie wyczyścić kołowrotek ze starego smaru i dopiero presmarowac nowym. Oczywiście smarujemy młynek jak czuć ze jest w środku suchy.Co często sie zdarza w nowych Vańkach. Suche jak pustynia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Właśnie odebrałem Vańka. Hmm... Miód, malina. Czuć że smar jest. Kręci maślanie, cichutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 A mój przyszedl z jp i będzie smarowany.Ios dobrze mu zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 A mój przyszedl z jp i będzie smarowany.Ios dobrze mu zrobia po kiego przyszedł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 a po kiego przyszedł?? Finesse w modzie Mr Wiktor. Finesse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Finesse w modzie Mr Wiktor. Finesseja za moda nie nadążam.....za dużo na woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Co często sie zdarza w nowych Vańkach. Suche jak pustynia .....A może tak spasowane sztuki się trafiają,że niektórym uczucie suchości się udziela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi