Skocz do zawartości

Shimano Vanquish ;)

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję kołowrotka do bardzo lekkiego kija okoniowego i szarpania małymi woblerami (Basara, X-50, Tiny Fry 38-50 etc). Wybieram między C2000s TP albo Vanquish. Czy wg. Was Vanquish nada się pod takie łowienie? Nie chcę 2500s bo V-sh jest praktycznie niedostępny w tym rozmiarze, a TP jest już wagowo nieakceptowalny.

Vaniek spokojnie ogarnie twitche w tym rozmiarze, genaralnie C2000S jest bardzo lubiane w JP do twitcha pstrągowego. Szarpią nim nawet większe wobki niż 5cm.

Mylisz się co do przyrostu mocy, C2000S vs 2500S różnica będzie duża na plis dla drugiego.

• Like 1

Do dziś dnia ludzie mają problem z ogarnięciem różnicy między 2500 a C3000 i często słyszę ze drugi mocniejszy bo bebechy większe ????????

Ludzie mają problemy z ogarnieciami różnicy wielu podstawowych wielkości w życiu.

Nie tylko w Shimano Vanquish.

Edytowane przez Guzu
  • Like 5

Broń boże, jak ktoś lubi, lub miał taki cel w życiu, nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora.

Co innego kompleksiki leczony zarabiając minimalna krajowa plus 200zl premii ale biorę najnowsze jabłko w najdłuższym abonamencie bo znajomi już mają (też w najdłuższym abonamencie ????????) takich wielu. Pewnie i tego merca by wzięli jakby tylko zdolność była..

To nawet nie o wypłatę chodzi bo można zarabiać i 20tys miesięcznie i być biedakiem.

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Witam, dla jasności nic nie znalazłem w temacie. Potrzebuję dodatkowej szpuli do Vanquisha 16 - 2500 , od których modeli shimano szpule również współpracują z Vanquishem ? Bardzo dziękuję za podpowiedź. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka

Ale ja nie chce zastępować tego z 2019 roku tylko powiększyć kolekcje :D :D

Te z 2019 mam 3 sztuki 1000ssspg, 2500s i c3000 i jestem zachwycony. Sprzedam pewnie tego c3000 bo rzadko nim łowie a szkoda żeby leżał w szafie i kupię nowy wypust :)