Skocz do zawartości

Shimano Vanquish ;)

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Aby nie spieprzyli tego mega dizajnuu '19 bo jest kocur, jedno życzenie mam niech pozostanie czarny, albo choć ciemny jednokolorowy.

A Stradic mógłby wjechać na salony cały na biało, było by retro :)

podpisuje się, biały stradic byłby kozak. Swoją drogą czy nowy Stradic też wychodzi w 2023?

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

będzie niedługo....może w marcu coś się pojawi zobaczymy :) patrząc na fotki to wydaje się że będzie kozak...podobny kolorystycznie jak wersja 2012 :) czyli czarny a szpula w tonacji srebrnej z czarnymi akcentami.....korbka z fajnym wcięciem....nawój jak w nowej Stelli...rozmiarówka i waga podoba jak modelu 2019....zamówiłem bardzo duże ilości zobaczymy kiedy one przyjdą w rzeczywistości...Myślę, że za jakiś tydzień każdy ujrzy przynajmniej na zdjęciach jak on wygląda :) szpul tez zamówiłem dużo :)

Edytowane przez MefistoFishing
  • Like 8

Panie kolego :) ja w swoim SUSTAIN FJ na Wisłę założyłem pokrętło od Stelli 2022 :) wiesz jak to pięknie wygląda ? :)

https://www.mefistofishing.pl/drag-knob-pokretlo-hamulca-2022-shimano-stella-fk-p-2665.html

Ja jednak wolę wymienne szpule, nie pokrętła ;)

https://fish.shimano.com/ja-JP/content/special_contents/23vanquish/index.html

nowy Vaniek bardzo ładny! Nie rozumiem w ogóle jednej rzeczy…. Dlaczego teraz rozmiary c2500s/c2500shg mają body od 1000

jak zawsze wczesniej miały od 2500? Jaki jest sens teraz tego kołowrotka? Jak była mala szpulka w większym body to były bardzo fajne małe kołowrotki o dużej mocy a teraz jest szpulka minimalnie większa niż w c2000s, rotor od 2500 i dluzsza korbka… szkoda że to zmienili, bo mam soare xr c2500s i ten rozmiar z body od 2500 bardzo mi podpasował :(