GroPerch Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Aby nie spieprzyli tego mega dizajnuu '19 bo jest kocur, jedno życzenie mam niech pozostanie czarny, albo choć ciemny jednokolorowy. A Stradic mógłby wjechać na salony cały na biało, było by retro podpisuje się, biały stradic byłby kozak. Swoją drogą czy nowy Stradic też wychodzi w 2023? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Macie może jakieś info nt. nowego Vanquisha? Kiedy premiera, debiut itp.? Obecny model jest już dostępny w ograniczonym zakresie co do wyboru więc chyba już niedługo następca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 (edytowane) będzie niedługo....może w marcu coś się pojawi zobaczymy patrząc na fotki to wydaje się że będzie kozak...podobny kolorystycznie jak wersja 2012 czyli czarny a szpula w tonacji srebrnej z czarnymi akcentami.....korbka z fajnym wcięciem....nawój jak w nowej Stelli...rozmiarówka i waga podoba jak modelu 2019....zamówiłem bardzo duże ilości zobaczymy kiedy one przyjdą w rzeczywistości...Myślę, że za jakiś tydzień każdy ujrzy przynajmniej na zdjęciach jak on wygląda szpul tez zamówiłem dużo Edytowane 10 Stycznia 2023 przez MefistoFishing 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 A jak cenowo to wygląda, będzie dużo droższy od 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 A jak cenowo to wygląda, będzie dużo droższy od 19?100-200 zł zależy kto jak będzie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Nawój jak w nowej stelli czyli, że taka sama super wolna oscylacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 100-200 zł zależy kto jak będzie liczyłCzy w związku z tym można liczyć na jakieś ceny wyprzedażowe na 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Czy w związku z tym można liczyć na jakieś ceny wyprzedażowe na 19pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 (edytowane) pożyjemy zobaczymyDzięki. Czekamy więc na pierwsze fotki i więcej info... :-) Edytowane 11 Stycznia 2023 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Liczyłem na nowego Stradica ale jak Mefisto pisze, że Vanquish będzie to 2 i pół kloca znowu wyparuje z konta... jak żyć jak kręcić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papierzakilures Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Wcczoraj na YT ogladalem live z przedstawicielem Shimano na Pl i mowil ze premiera Vanq bedzie na targach w Japoni czyli chyba chodzilo o te 21 stycz 2023 w Jokohamie a premiera Stradica kolo lata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Tak premiery zawsze na targach w Japan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Fajnie, za trzy dni, zobaczymy nową zabawkę. 12stka była fajna, 16sta mi nie pasowała a 19stkę oceniam najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 no 20 tego raczej będą zdjęcia oficjalne jak wspominałem będzie to kompilacja 19tki ze Stella 22 w kolorystyce 12tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 no 20 tego raczej będą zdjęcia oficjalne jak wspominałem będzie to kompilacja 19tki ze Stella 22 w kolorystyce 12tki A szpule? Nowy standard Stelli '22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 A szpule? Nowy standard Stelli '22?tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Będą takie jak w "starym" Vanquishu/Stelli, czy takie jak w nowej Stelli '22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Będą takie jak w "starym" Vanquishu/Stelli, czy takie jak w nowej Stelli '22?nie bardzo`o rozumiem....przecież szpula w 22 jest taka sama jak w 18.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Pokrętło też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Pokrętło też?Panie kolego ja w swoim SUSTAIN FJ na Wisłę założyłem pokrętło od Stelli 2022 wiesz jak to pięknie wygląda ? https://www.mefistofishing.pl/drag-knob-pokretlo-hamulca-2022-shimano-stella-fk-p-2665.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Panie kolego ja w swoim SUSTAIN FJ na Wisłę założyłem pokrętło od Stelli 2022 wiesz jak to pięknie wygląda ? https://www.mefistofishing.pl/drag-knob-pokretlo-hamulca-2022-shimano-stella-fk-p-2665.htmlJa jednak wolę wymienne szpule, nie pokrętła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Ja jednak wolę wymienne szpule, nie pokrętła mi się wydaje, że standard 2018-2022 jest identyczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 18 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 No to pohandlujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Jak coś komuś „gwintowo” nie pasuje w relacjach ośka pokrętło zawsze można dopasować małą nakrętkę która siedzi w pokrętle ,wymiana to około 30 sekund ???? działa sprawdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 https://fish.shimano.com/ja-JP/content/special_contents/23vanquish/index.html nowy Vaniek bardzo ładny! Nie rozumiem w ogóle jednej rzeczy…. Dlaczego teraz rozmiary c2500s/c2500shg mają body od 1000jak zawsze wczesniej miały od 2500? Jaki jest sens teraz tego kołowrotka? Jak była mala szpulka w większym body to były bardzo fajne małe kołowrotki o dużej mocy a teraz jest szpulka minimalnie większa niż w c2000s, rotor od 2500 i dluzsza korbka… szkoda że to zmienili, bo mam soare xr c2500s i ten rozmiar z body od 2500 bardzo mi podpasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi