Steril Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Cześć. czy ktoś używa tych gaci? Możecie powiedzieć o nich coś dobrego\złego?Chodzi o wersję do pasa.Zdobyłem i zakleiłem używane scierry do pasa ale pewnie niedługo pociekną i chcę kupić coś na zapas żeby nie wypaść z gry.Warto iść w vision czy dołożyć parę stówek i kupić freestony do pasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Sam się zastanawiałem na ich kupnem żeby mieć na lato i wąskie rzeczki. W jednym wątku chłopaki pisali, że kupowali portki z Ali za 300 zł i są zadowoleni i nie ma sensu wyrzucać nie wiadomo ile kasy za markowe portki.. Sam znalazłem jedne z dużą ilością zamówień i dobrych ocen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Sam się zastanawiałem na ich kupnem żeby mieć na lato i wąskie rzeczki. W jednym wątku chłopaki pisali, że kupowali portki z Ali za 300 zł i są zadowoleni i nie ma sensu wyrzucać nie wiadomo ile kasy za markowe portki.. Sam znalazłem jedne z dużą ilością zamówień i dobrych ocen..Jeśli jeździsz na ryby blisko domu to tak. Uwierz jednak, że nie ma nic bardziej wkurzajacego jak cieknące gacie w drugim dniu zagranicznego wyjazdu... chyba, że jest możliwość wzięcia 3 par śpiochów na wyjazd. Co do tych tytułowych śpiochów to nie znajdziesz wielu opinii bo są krótko na rynku. Pogadaj z chłopakami z hurch, na pewno doradzą. Serwis vision jest bardzo dobry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Jeśli jeździsz na ryby blisko domu to tak. Uwierz jednak, że nie ma nic bardziej wkurzajacego jak cieknące gacie w drugim dniu zagranicznego wyjazdu... chyba, że jest możliwość wzięcia 3 par śpiochów na wyjazd. Co do tych tytułowych śpiochów to nie znajdziesz wielu opinii bo są krótko na rynku. Pogadaj z chłopakami z hurch, na pewno doradzą. Serwis vision jest bardzo dobry. Oczywiście, że chodziło mi o jakieś wypady blisko domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Dzwoniłem do Vision’a-oczywiście były zachwalane. Tylko właśnie jak zostało wspomniane w wątku moje wypady będą dookoła komina, praktycznie mieszkam „nad rzeką”, rzadko ruszam gdzieś dalej. I też wczoraj zamówiłem na próbę te portki z alli. Zobaczymy co to za wynalazek. Niemniej jednak jakby pojawiły się opinie nt koski będę wdzięczny, bo jeśli miały by być dobre to czemu nie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Koski to sa klony Ikona. Ikony mialy zla prase w ostatnim czasie takze trzeba bylo cos zmienic. Maly lifting plus zmiana nazwy i gotowe :-) Uzywam ich od poczatku sezonu i juz wydaje mi sie, ze lakko puszczaja a mioje wypady to z reguly jedna dniowka w tygodniu. Nie spodziewalem sie cudow ale serwis Visiona gwarantuje zawsze zastepcze spiochy takze jest to jakas opcja chociaz troche klopotliwa. Mialem wczesniej Orvisy (nizszy model) i ciekly na sam widok rzeki po drugiej parze zrezygnowalem i kupilem Koski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Kupiłem te koski, byłem w nich raz zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam 185cm i 77kg rozmiar L jest spoko bo jest jeszcze co zapodać pod spód. Buty tossu rozmiar 44 a noszę normalnie 43 też jest ok. Pewne jakieś przemyślenia mam na temat śpiochy + buty i raczej nie skorzystam więcej z tej opcji. Zobaczymy ile wytrzymają te koski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Mi już Koski po niecałym roku leją Ale serwis mają dobry..więc teraz też dam do reklamacji.. Edytowane 25 Maja 2020 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Mam Ikony od początku sezonu 2016. Chyba w 2018 były pierwszy raz klejone, ale bardziej z mojej winy, bo chodzenie po trzcinowiskach zrobiło swoje. Serwis Visiona jak najbardziej na duży plus. Nie używałem nigdy śpiochów innej firmy, zatem ciężko mi być obiektywnym i snuć porównania. Spodnie mnie nie rozczarowały, natomiast buty już owszem tak. Używałem loikka gummi i bynajmniej polecić ich nikomu nie mogę. Po wymianie na Musta jest o niebo lepiej. Te trzymają się już drugi sezon i wrażenie sprawiają porządnych butów. Zero rozklejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Znalazlem Koski w przyzwoitej cenie i zastanawiam sie nad zakupem ale widze ze opinie sa podzielone... czy znajda sie tu jeszcze jacys uzytkownicy tychze woderow a zwalszcza wersji do pasa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi