Baloo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie wiem czy już to widzieliście, ale silniczek może być niezłą przynętą... <_< Poza tym, nasze rybki wydają się być dość skromne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja chcę tam jeeeeeeeechać!!! Śmieją sie całkiem jak ja gdy zahaczę trójke na Piasecznie lub metrówke w Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Mariusz, przeglądałem trochę ostatnio różne filmiki z youtube, ataki rekinów na tarpony, łowienie samych rekinów i innych stworów morskich. My się bawimy w łowienie uklejek! Chyba pora pomysleć o wyprawie na prawdziwe BIG Game! <_< Widziałeś co te rybki robiły przed dziobek łodzi?!? Taki widok dla wędkarza z pustynnej jeśli chodzi o zasoby rybne Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Na mnie szczególne wrażenie robi Goliath Grouper czyli Strzępiel Wielki, Granik lub Itajara Olbrzymia. (na filmie wędkarze wyciągają 2 ogromne rybska) Ten gatunek osiąga nawet 400 kg i można się tego nałowić do bólu w Egipcie.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 @balooBig game = Big szmal Od jutra zaczynam odkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Rewelka material Jakos najbardziej do mnie przemowilo zlapanie tych 2 wodnych swin. Podplyneli, zarzucili flippingiem na 4 metry od lodki...i branie z opadu W jednym clipie podsumowali kilka nosnych watkow z ostatnich tygodni zycia forum: c&R, opad, dobor zestawu castingowego Guzu p.s. a dyskusje o silnikach podsumowano w innej czesci tej skladanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 JA TEŻ TAM CHCCCĘĘĘĘĘĘĘĘ @Rocky Nie mam tam u was na odziale chętnego na nerkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może nie tak egzotyczne....Płynąc z Dęblina do elektrowni Kozienice dwa lata temu na płytkiej wodzie przezylismy zabawne zdarzenie. Siedziałem na rufie dzierżąc w dłoni rumpel od poczciwego Wietieroka. Było płytko, ponizej 1 metra. I nagle, odbiwszy się od kolumny silnika wyskoczył miedzy samym silnikiem a rufą łodzi dość okazały boleń. Szybka nawrotka i poszukiwania nie przyniosły efektu. Do dziś śmiejemy się, że najl;epszą przynętą na bolenie jest kolumna od Wietieroka.Latem zdarzało się, że płynąc Wisłą w tradycyjny sposób, tzn. wykorzystując pychowe wiosło do mej łodzi wpadały najsczęściej szczupaki - takie miedzy 1 a 2 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 zarzucili flippingiem na 4 metry od lodki...i branie z opadu W jednym clipie podsumowali kilka nosnych watkow z ostatnich tygodni zycia forum: c&R, opad, dobor zestawu castingowego Guzu, PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Warto wpisać w youtube.com hasło pike w wyszukiwarce, fajne filmiki nakręcone kamerą podwodną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czegoś takiego jeszcze nie widziałem!!! Najpierw przyjemne łowienie żywców!!! i w końcu zarzucenie żywca na nico większą rybkę. Musicie to zobaczyć! Warto poczekać do końca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 JAKA WALKA! Ale, jak sie RYBA pokazuje...no to mowie passss Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 A propos łowienia wielkich ryb- Ogląda kto Buenavista fishing Club?????(O 18.30 na Discovery Travel&Living).Tyle tam ryb mają ,że jak coś siądzie małego (tak po 5 kg )to za tym barakudy po 2m zawsze wychodzą .Na Kubie to ja chciałbym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Baloo
Nie wiem czy już to widzieliście, ale silniczek może być niezłą przynętą...
<_<
Poza tym, nasze rybki wydają się być dość skromne...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi