w ramach walki z korporacjami, które łupią nas niemiłosiernie oraz zmowami cenowymi (lokalnymi i globalnymi) mam dla wszystkich zainteresowanych zdjęciem blokady geofence oraz uruchomieniem dodatkowego language pack'a bardzo dobrą wiadomość
Ceny bardzo mocno spadły
Ostatnio, z powodu zarówno wysokich cen za usunięcie geofence, jak i średnio sympatycznej rodzimej obsługi, zmuszony byłem do poświęcenia pewnej ilości czasu aby poszukać alternatywnych rozwiązań. Poświęciłem na to pół dnia poszukiwań, oraz dwa dni na negocjacje i tak:
usunięcie geofence - 75EUR lub w moim przypadku (drugi kontakt znaleziony w Internecie) 50$
language pack - 100$ lub 50$ w zależności od wykonawcy.
Reasumując, są dostępne przynajmniej 2 źródła w Sieci i w oparciu o nie, bez łaski można za 75EUR zdjąć geofence i za 50$ odblokować j.polski
Usługa realizowana jest w opcji najpierw odblokowanie, potem płatność (najczęściej via PayPal) czyli opiera się na zaufaniu obu stron.
Nie podaję kontaktów celowo ponieważ można znaleźć je w Internecie, zainteresowani na pewno dadzą sobie radę
Pytanie
rybacz
Edytowane przez rybacz
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi