zander58 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Chciałbym prosić o rade w zakupie kołowrotka do spinningu. Do wędki 274cm ocw do 30gr. na szczupaka , sandacza. Budzet około 1000zł. Ja myślałem o Daiwie Caldi 3500 nowy model lub Shimano Biomaster 4000. Mo?źe całkiem cos innego polecacie. Chciałbym aby wytrzymał ze dwa sezony intensywnego łowienia w rzekach o średnim i małym uciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Z tych dw?łch wybrał bym Biomastera [mam większe zaufanie do kołowrotk?łw Shimano ni?ź Daiwy w tym przedziale cenowym]A jeśli potrzebujesz kołowrotka na lata kup Ticę Taurus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy77 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 po namowie kolegi kupiłem shimano rarenium - śmiaga bezbłędnie, lekki jak pi?łreczko, ja mam go dopiero ok 2 miesięcy - nie mam ?źadnych zarzut?łw, a kolega u?źywa takiego 1,5 sezonu na szczupłe, zanery a i trocie te?ź obsługuje u niego...szczerze polecam model rarenium 4000 FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi