Skocz do zawartości
  • 0

Wspomnienie lata :)

admin

Pytanie

Cześć,

Jest zimno, na zewnątrz śnieg a Wujek przysłał mi gorące zdjęcia z lata. Jak miło powspominać pomyślałem i wrzuciłem kilka jego zdjęć :D Jeśli macie jakieś fajne, wędkarskie zdjęcia z lata pochwalcie się nimi. Fajnie będzie powspominać ponownie ... bo do lata pozostało już niewiele :lol:

Pozdrawiam

Remek

001.jpg

002.jpg

003.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@Mifek

Już o tym myślałem wpakuję aparat na dno plecaka w hermetycznym worku... może nie wyczują :D

Dyla mógłby tu zanudzić widza (Smaczek sklecił mu nową ksywę Robol Ro(bert)bol(eń))... ja niestety nie mogłem z nim jeździć. Pamiętam, że liczba Jego boleni w tym sezonie kręciła się koło setki a już w połowie maja w kajecie notował tylko 70tki.

Możemy powtórzyć odwiedziny w lepszym czasie!

• 0

No to inny uroczy fragment Międzyodrza. Jak ja Ci zazdroszczę mnogości łowisk w Twojej okolicy. Mam rodzinkę w Szczecienie i Policach i miałem okazję troszkę połowić w okolicy.

Znlazłem rewelcyjne łowisku przylegające do Z.CH. Police o walorach czysto sportowych. C&R jest tam standardem ponieważ ryby żyjące w kanale zrzutowym strasznie śmierdzą chemią i nie nadają się do spożycia. Za to jest ich sporo i są całkiem wyrośnięte.

P.

@ex, tak się składa że mieszkam w Policach...jak bedziesz u nas to daj znać, znam w pobliżu kilka ciekawych miejsc :D

Dzięki za zaproszenie, jak tylko będę się wybierał na Pomorze Zachodne to się zapowiem.

Pozdrawiam,

P.