Baart Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam.Czy ktoś wie gdzie można nabyć antyzaczepy do jigów jak ten poniżej na zdjęciu?? Lub może ktoś ma pomysł czym to można zastąpić?Posiadam parę takich jigów i jest to dość sztywne i syntetyczne włosie.Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Np. https://www.dsmsmall.com/index.php?main_page=product_info&products_id=79990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 U mnie to działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Dzięki Panowie za odpowiedzi ale szukam stricte samych antyzaczepów. Główki już mam, gumowe nóżki również i tylko brakuje mi tego elementu. Myślę że mniejsza ilość tych twardych włosków sprawdziła by się również w główkach np od 3gr w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 ..takie antyzaczepy kupisz w Do-It i jeszcze w paru podobnych firmach - jeśli dobrze pamiętam byly w dwóch twardościach: twardsze (czarne) i miękkie (biale) w paczkach po 500 albo 1000szt (nie pamiętam). Z tym ze do lania takich główek z antyzaczepami są dedykowane formy z miejscem na antyzaczep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdd_ Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 ... a włosie ze zwykłej szczotki do podłogi się nie nada ? Też są twardsze i bardziej miękkie. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baart Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 ... a włosie ze zwykłej szczotki do podłogi się nie nada ? Też są twardsze i bardziej miękkie. PozdrawiamSławek Świetny pomysł warty przyjrzenia się dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 ..nie wiem czy nie beda za miekie ze szczotki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi