admin Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Cześć,Ponownie za TT (bo prasa do mnie jeszcze nie przyszła) kilka nowości na 2007r: Daiwa:- Steez 100 - multiplikator- Zillion Low Gear 4.9:1 - też oczywiście multik Shimano: - Antares DC7-LV - wersja tuningowana - Metanium Mg oraz Mg7 Megabass:- ito MONOBLOCK150 ZPI:- Szpulka magnezowa dla Metanium XT Jak dostanę więcej informacji dam znać. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 w razie czego nie zapomnij o linkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 tak zwłaszcza do magnezowej szpulki do metanium XT !!pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 sa tez inne nowosci http://fishing.shimano.co.jp/body/product/iso/07/stella.wmvhttp://fishing.shimano.co.jp/body/product/iso/07/sp_g.wmv http://fishing.shimano.co.jp/body/product/iso/07/stella_m_t. wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 No faktycznie hi tech!! stara stella tez robile wrazenie, zwłaszcza ceną! A tak by the way. Pitt kupiłbyś stałoszpulowca za takie pieniądze??pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nie, kupilbym kolejnego twipower'a (japan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nie, kupilbym kolejnego twipower'a (japan) az tak dobry?? ja wogóle mam opory przed kupowaniem kolowrotkow powyżej 600 zł. wydaje mi się, ze stosunek wartości uzytkowych do ceny gwałtownie spada powyżej tej ceny. Dotyczy to zarówno multików jak i stałej szpuli!!No co innego sprzet fotograficzny ten poniżej dwóch tałzenów wogole nie jest interesujący pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kazdy ma swojego konika, ja wole dobrym sprzetem lowic niz o nim na forum, w neiskonczonosc, dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 kazdy ma swojego konika, ja wole dobrym sprzetem lowic niz o nim na forum, w neiskonczonosc, dyskutowac to jakaś aluzja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nieeeeee, no skad tak mi tylko przyszlo do glowy, naczyta sie czlowiek tych forow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 nieeeeee, no skad tak mi tylko przyszlo do glowy, naczyta sie czlowiek tych forow ... no no naczyta sie naczyta a pózniel łeb boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Aktualizacja - zdjęcia (TackleTour) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Pojawiają się kolejne donosy: Troszkę więcej zdjęć:http://fishing.shimano.co.jp/body/eve/2007show_n/bait.html i coś dla spinningowców: http://fishing.shimano.co.jp/body/eve/2007show_n/spining.htm l PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Slavecky Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Śliczny!Szkoda, że nie ma stałej szpuli i kabłąka S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Właśnie zaczynają się targi w Osace, później w Yokohama - po nich wszystko będzie wiadomo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Juz od jakiegos czasu juz Daiwa Steez czy Zillion a takze shimano power aero mozna spotkac na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 A po nich obniżki na sprzęt starszy u Ginrinpeche mam nadzieje Bo zdaloby się co zakupić przed sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Piękne zabawki i niestety bezwstydnie drogie - nawet na japońskie zarobki, ale przynajmniej jest o czym marzyć Na całe szczęście można oddzielić wędkarstwo i sprzęciarstwo i sukcesy w pierwszym hobby nie warunkują sukcesów w drugim.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Juz od jakiegos czasu juz Daiwa Steez czy Zillion a takze shimano power aero mozna spotkac na allegro Masz rację ale nie te wersje, które przedstawione są na powyższych zdjęciach. One dopiero wejdą za jakiś czas. Widziałem, że już zaktualizowali katalog shimano:http://fishing.shimano.co.jp/body/3D_new/top.html Metanium Mg ma nową szpulkę o bardzo cienkich ściankach. Podobno ma to znacznie podnieść komfort użytkowania małych przynęt. Czyżby konkurencja dla scorpiona?Z tego co udało mi się ustalić to:- waga - 170g- średnica szpulki - 34 mm- ścianki szpulki o grubości 0,4 mm (bardzo cienkie) wykonane z aluminium PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 ymmmmmmmmmm z tego co widze - katalog 3D to nowy metanium ma juz stozkową prowadnie linki. dopracowany w najdrobniejszych szczegolach.. ciagle tylko brak ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerzy Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 witam a czy brark w tym 3D katalogu takich multikow jak scorpion 1000/1001 i wersji MG może sugerować, ze zostały wycofane z produkcji??JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 witam a czy brark w tym 3D katalogu takich multikow jak scorpion 1000/1001 i wersji MG może sugerować, ze zostały wycofane z produkcji??JW Nie Jurku. Tam są tylko wybrane modele. Nie ma co się martwić bo scorpiony mg jeszcze będą długo produkowane. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 zdecydowanie nie... najczesciej byly tam topowe modele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 W tego typu multiplikatorach urzekaja mnie te milutkie dziurki w szpulach. Jestem nimi wręcz zachwycony. Pewnie dlatego bo mi sie kojarzą z dziurkami w zółtym serze, który to bardzo lubię jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Te dziurki maja duzy walor praktyczny @cezorator. Chodzi o zmniejszenie masy szpuli. Moze to i ladne ale przede wszystkim bardzo praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Ponownie za TT (bo prasa do mnie jeszcze nie przyszła) kilka nowości na 2007r:
Daiwa:
- Steez 100 - multiplikator
- Zillion Low Gear 4.9:1 - też oczywiście multik
Shimano:
- Antares DC7-LV - wersja tuningowana
- Metanium Mg oraz Mg7
Megabass:
- ito MONOBLOCK150