popek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Mam silnik yamaha 20 z ładowaniem,tylko na pełnych obrotach pokazuje ponad 16 wolt ładowanie. Podłączał ktoś regulator napięcia od skutera do Yamahy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Podłącz akumulator najlepiej minimum 40Ah popływaj i sprawdź wtedy, bez obciążenia nie mierzymy napięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Z podłączonych akumulatorem 70 i echosonda pokazuję 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Regulator uwalony. Obstawiam diodę zenera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dokładnie, trafiony regulator napięcia...szczegolna przypadłość budżetowych regulatorów zamienników ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jak bym kupił jakiś zamienni os skutera to jak go podłączyć,mam na myśli kolory przewodów?Macie jakiś sprawdzony model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 http://jerkbait.pl/topic/73430-dotyczy-regulatora-napiecia/?fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Żółty, pomarańczowy z pradnicyZielony i czerwony na akumulatorA przynajmniej tak u mnie Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Olo1970 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Zielony dodatkowo na masę do kolektora, a potem na aku, na czerwonym, między rozdzielaczem, a aku załóż jakiś bezpiecznik. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Olo1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Sprawdziłem ten stary i pokazuje 14,1 V chyba się naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Popracuje chwile i znów będzie podawał 16V. Moim zdaniem do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popek Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 To zamówię drugi na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popek
Mam silnik yamaha 20 z ładowaniem,tylko na pełnych obrotach pokazuje ponad 16 wolt ładowanie. Podłączał ktoś regulator napięcia od skutera do Yamahy?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi