Skocz do zawartości

Giżycko i okolice

Wojtek Zwolski

Rekomendowane odpowiedzi

To nie warjactwo.

Przerzyjesz coś takiego to porozmawiamy.

Można się podzielić z kolegą który potrafi wytrzymać w postanowieniu nie zdradzaniu miejsc przez pokazywanie zdjęć ryb na tle miejsc ktore sprytni ludzie potrafią wydedukować gdzie są zrobione.

Edytowane przez nurek28
  • Like 1

Ale to aż taka tajemnica?.

Nie dajmy się zwariować.

No i o mięsiarzach zapomniałeś napisać.

Kilka lat temu w jednym z czasopism w artykule pojawiła się nazwa jeziora na którym łowie. Nie trzeba było długo czekać aby się pojawiły terenówki z łódkami z centralnej Polski. Były dwie ekipy łowiące z łódek okonie i ekipa z miednicami czyszczącymi ryby. 

Większość mazurskich jezior jest bez jakiejkolwiek kontroli , dzwonienie nic nie daje bo nikomu nie chce się ruszyć wiec po co reklamować swoje łowiska? Aby ryby wyjechały w zamrażarkach? Jakiś pożytek dla regionu? Jak ktoś rusza z centralnej Polski to na jednym baku obróci w obie strony. Może kupi po drodze dwie kawy i hot doga. 

Na Mazurach nie ma ryb, zostańcie w domach. Bliżej jest Zegrze  ;)

• Like 5

Proponuję postawić mur, spalić wszystkie domki letniskowe, i strzelać do każdego obcego.

Bo przyjechał po mięso a nie na ryby. No i gratuluję koleżeńskiej postawy.

Przejrzyj sobie wątek o pstrągach, ktoś sprzedaje swoje miejscówki za lajka?

A co do kolegów , mam ich na forum kilku i jak będą potrzebowali pomocy to pomogę. Samo zarejestrowanie się na forum nie czyni nas kolegami. 

• Like 6

Ja też pomagam ale tak jak napisał jbk.

Kiedyś pomogłem kilku wędkarzom i po tym musiałem szukać nowych miejsc do łowienia.

Jezioro to nie duża rzeka która się zmienia bardzo często.

A Wojtkowi już podałem gdzie może połapać z bellybota. I nawet pomogłem załatwić dużo taniej pozwolenie na cały sezon na kilka jezior które dzierżawi dobry kolega. A spotkałem go pierwszy raz

Edytowane przez nurek28
  • Like 2