Wojtek Zwolski Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Cześć. Zapraszam do chwalenia się co się dzieje na Giżyckich wodach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Mnie najbardziej interesuje, jak tam sytuacja na Wersminii (ale na to jest wątek) i Dziwiszewie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Wojtek nie ma się co chwalić bo potem wychodzi to bokiem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ale to aż taka tajemnica?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 To podziel się zdjęciami ryb z nad wody i opisz na co i w jakich warunkach.Zaczekaj jakiś czas i zobaczysz że raptem nie masz gdzie łódki zakotwiczyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) To nie warjactwo.Przerzyjesz coś takiego to porozmawiamy.Można się podzielić z kolegą który potrafi wytrzymać w postanowieniu nie zdradzaniu miejsc przez pokazywanie zdjęć ryb na tle miejsc ktore sprytni ludzie potrafią wydedukować gdzie są zrobione. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 No i o mięsiarzach zapomniałeś napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Ale to aż taka tajemnica?. Nie dajmy się zwariować. No i o mięsiarzach zapomniałeś napisać. Kilka lat temu w jednym z czasopism w artykule pojawiła się nazwa jeziora na którym łowie. Nie trzeba było długo czekać aby się pojawiły terenówki z łódkami z centralnej Polski. Były dwie ekipy łowiące z łódek okonie i ekipa z miednicami czyszczącymi ryby. Większość mazurskich jezior jest bez jakiejkolwiek kontroli , dzwonienie nic nie daje bo nikomu nie chce się ruszyć wiec po co reklamować swoje łowiska? Aby ryby wyjechały w zamrażarkach? Jakiś pożytek dla regionu? Jak ktoś rusza z centralnej Polski to na jednym baku obróci w obie strony. Może kupi po drodze dwie kawy i hot doga. Na Mazurach nie ma ryb, zostańcie w domach. Bliżej jest Zegrze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Proponuję postawić mur, spalić wszystkie domki letniskowe, i strzelać do każdego obcego.Bo przyjechał po mięso a nie na ryby. No i gratuluję koleżeńskiej postawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Proponuję postawić mur, spalić wszystkie domki letniskowe, i strzelać do każdego obcego.Bo przyjechał po mięso a nie na ryby. No i gratuluję koleżeńskiej postawy.Przejrzyj sobie wątek o pstrągach, ktoś sprzedaje swoje miejscówki za lajka?A co do kolegów , mam ich na forum kilku i jak będą potrzebowali pomocy to pomogę. Samo zarejestrowanie się na forum nie czyni nas kolegami. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Cóż może mam za dużo empatii. Jak mogę to pomagam, nawet osobom których nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja też pomagam ale tak jak napisał jbk.Kiedyś pomogłem kilku wędkarzom i po tym musiałem szukać nowych miejsc do łowienia.Jezioro to nie duża rzeka która się zmienia bardzo często. A Wojtkowi już podałem gdzie może połapać z bellybota. I nawet pomogłem załatwić dużo taniej pozwolenie na cały sezon na kilka jezior które dzierżawi dobry kolega. A spotkałem go pierwszy raz Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez nurek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Święta prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Pozdrawiam do zobaczenia nad wodą w okolicach Giżycka.I zapraszam na rybne wody Mazowsza.Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 To jak będziesz w okolicach Giżycka to się odezwij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W okolicach Giżycka nie ma ryb [emoji16] Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Na Tałtach też nie ma ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jak będę to na pewno się odezwę.Dużo zdrowie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi