mike Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Wczorajsza, wieczorna 77-ka. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wujek Opublikowano 5 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Dwa największe bolki które ostatnio udało mi się złowić. 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Długo wychodzony sensowny boleń. Złowiony na 8cm bezsterówkę własnej produkcji.Proszę o spionizowanie zdjęcia, bo nie mogę poradzić. Edytowane 8 Maja 2020 przez bartsiedlce 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Pogoda się troszkę unormowała, słoneczko pięknie grzeje zatem co tu robić? Sprawdzamy dalej czy Krąpiki są w menu Boleni? Jeden wskoczył ale mówił że to tylko przekąska:) 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Maj , piękny miesiąc , obydwa na hermesa z bugu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Siedem szesc. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Brawo Tomek fajna rapka,a ja dzisiaj zaspałem moze jutro nadrobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Brawo Tomek fajna rapka,a ja dzisiaj zaspałem moze jutro nadrobieRadku to ten z pierwszego maja, myślałem że dzisiaj dojisz pstrągi. Ja dzisiaj odpoczywam z synem. Edytowane 9 Maja 2020 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Artur,pokazywały się trochę czy cisza na wodzie? Planuję jutro się wybrać i ciekawy jestem czy bużańskie tak samo dyskretne jak wiślane czy wręcz przeciwnie ????? Edytowane 9 Maja 2020 przez piotrek245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 O poranku zgarnął wobka z przykosy???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Artur,pokazywały się trochę czy cisza na wodzie? Planuję jutro się wybrać i ciekawy jestem czy bużańskie tak samo dyskretne jak wiślane czy wręcz przeciwnie ?Cisza na wodzie , zero aktywności na powierzchni . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 U mnie też zero widocznej aktywności. Ale jedzą 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 W maju główny cel to szczupak ale gdy widzę ciekawe miejsce nie mogę się oprzeć by sprawdzić czy bolenie są na stanowiskach...[emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 9 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 wymęczony na fantoma... branie z podbicia przy samej powierzchni podczas wyciagania przynęty z wody 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 10 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Drugi wypad w tym sezonie, tym razem nad Odre. 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Późny popołudniowy wyjazd na bolenie się przedłużył. Próby po zmroku na przelewie dały takie bolenia 66 cm. Oczywiście na swojego wobka. Szybkie zdjęcie i rybka w dobrej kondycji wróciła do wody 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. guciolucky Opublikowano 12 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Ryba nie była mierzona. Mnie się najbardziej podoba kolor tych małojeziornych. Edytowane 18 Maja 2020 przez bartsiedlce 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczupakos Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Moze nie jakies okazy, ale cieszą. Z dwoch ostatnich szybkich wypadów nad Wisłę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 16 Maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Dunajec 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Wiślany z Mazowsza . 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Dzisiaj dobry dzień na bolki krótki wypad rano i 2szt. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Poranny, wydawałoby się, że będzie dziś pewniak (fajna pogoda), ale musiałem się postarać. Przynęta - niezawodny zander12. Edytowane 19 Maja 2020 przez korol 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 ....niezawodny zander12. Od Bielika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi