Zielony Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Boleń 73cm. Nie jestem specjalistą w łowieniu boleni ale taki przypadkowy też cieszy. Rybę złowiłem spinningiem na białego jiga. Pozdrawiam Zielony 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_rostek@wp.pl Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Mój wczorajszy wypad zaplanowałem z myślą o sandaczu, oczywiśćie na Bugu, lecz się zdziwiłem co za ryba się skusiła po agresywnym braniu, łowiłem na gumę Janusza Widła w wersji 9 cm, ES 90mhf2, pletka 0,14 +fluocarbon, zdjęcie zrobione na szybko, i rybka do wody 80+ Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Z każdym dniem coraz lepiej biorą. Dzisiejsze 65cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 13 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Ryba z mojego TOP 5 Rożnowskich 8+++ 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 PB 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti80 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Grube ryby. Pozostaje podziwiać i liczyć że człowiek się kiedyś nauczy dobierać do takich krawężników.Ja łowie poki co stykacze z powierzchni???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Rybki z jeziora. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 znowu przedszkole weszło w łowisko... Największy z wczorajszego wieczora. Na minimum forumowe trzeba było trochę ogon naciągnąć 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 (edytowane) U mnie nie było wątpliwości co do minimum...ewentualnie mogłem próbować wycisnąć z ryby 70, było 68-69 na szybko, na skarpie pod skosem...ale po co? Godzina nad wodą, ryba drugiego rzutu na wobler boleniowy HMG Lures - niesamowicie gruba, czego może fotka nie oddaje...niestety tylko masa zrobiona bo forma majowa... Pozdrawiam,malcz Edytowane 16 Września 2020 przez malcz 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Jaki łowca taka ryba, stykacz [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 (edytowane) Wiślany,opaskowy.Zgarnął meppsa prowadzonegowzdłuż zalanych traw robiącpotężny wir,branie atomowe,żekij aż jęknął.Żyłka HM 69-0,18 dała radę.Nadmienie że rybka złowiona nazawodach, miałem jeszcze 1 szt-62 cmi klenia 31 cm.Radość z I-go miejsca???? Edytowane 19 Września 2020 przez TOMIS1975 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Dzisiejszy Dunajcowy 66 cm. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVENKA666 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Piękne powierzchniowe branie na leniucha od forumowego TOMUS'a i na brzegu ląduje fajny bolek. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 https://youtu.be/fTmCprPA7SY Z premedytacją nie puszczasz filmów z połowu tylko z wypuszczania ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Z premedytacją nie puszczasz filmów z połowu tylko z wypuszczania ryb? Ma to wartość edukacyjną. Łowić ryby potrafi wielu, wypuszczać "w realu"... nieliczni ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Na belly nie chcę bawić się aparatem, zrobić film telefonem podczas łowienia jest niezwykle trudne Dzisiaj dość ciekawa sytuacja, wrześniowy ćmok jeziorowy... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) W tym roku chyba nie uda mi się wypełnić nawet połowy z pierwszej strony rejestru. Ale przy okazji krótkiego urlopu i okienka kiedy to młody idzie spać wpadłem na godzinną sesję na pewne jeziorko. I udało się skusić 2 ryby takie już przyzwoite. Zwarzywszy że na owym zbiorniku byłem 1 raz to całkiem przyjemnie. Poniżej zdjęcie jednej z nich. Przynęta to kawałek drewna lipowego zakończony stalowym oczkiem [emoji6]Pozdrawiam Daniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Września 2020 przez Qcyk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Oderka. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Jesienne grubasy zaczynają się odpalać. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SAWIOLA666 Opublikowano 23 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Wiślany z Mazowsza . Dał mi tyle szczęścia że brak słów aby to opisać . Nowe PB. Edytowane 23 Września 2020 przez Sawiola 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Gratulacje @Saviola !Zdradzisz wymiar nowego rekordu ?Wygląda bardzo okazale ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 (edytowane) Dziękuje.Oczywiście nie mam nic do ukrycia , miarka wskazała 85 cm . Edytowane 23 Września 2020 przez Sawiola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi