Guzu Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Dziękuje.Oczywiście nie mam nic do ukrycia , miarka wskazała 85 cm .Gratulacje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Pieknego kabana Jacek wywaliłeś . Ciężko Ci bedzie juz go pobić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Dziękuję Janek, mega przeżycie , wszystkim życzę takich emocji i szczęścia w naszej pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Oglądam po raz kolejny te zdjęcia - piękna ryba. Gratulacje Jacku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Oglądam po raz kolejny te zdjęcia - piękna ryba. Gratulacje Jacku !Dzięki wielkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Piękna, wielka ryba ????Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAWIOLA666 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Piękna, wielka ryba Gratulacje Dziękuję ???????? Edytowane 24 Września 2020 przez Sawiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Jacku, opisz swoje emocje i okoliczności spotkania z tym "tarponem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 Gratulacje. Piękny kaban, do tego wiślany.Świetne zdjęcia.Trzeba będzie się wprosić na naukę rzecznego krawężnikowego wędkowania.Jeszcze raz gratuluję. Sezon trwa.Czekam na kolejne zdjęcia z PB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 PB z tych trudnych do pobicia. W wiślanej rzeczywistości wysoko zawiesiłeś sobie poprzeczkę. Ale zawsze lepiej mieć takie PB, niż całe życie gonić króliczka. Ja wolę ????Gratulacje. Piękna ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) Wreszcie od ostatniej wizyty w maju zawitałem nad Odrę, co prawda tylko na kilka godzin ale ryby dopisały.Cztery były fajne 2 na foto , większa równe 80cm .Jacek gratuluję kabana. Edytowane 24 Września 2020 przez osiemnastak 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 Już fajny jak na mnie[emoji12], poszedł jak wściekły. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 W końcu udało się wyrwać na chwilkę [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2020 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Pogoda im nie straszna Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Rybie zawsze mokro, gorzej z wędlarzem :-) Na zdjęciu moja wczorajsza wiślana rapa. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 27 Września 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Kilometry, kilometry i na liczniku w samochodzie i w nogach. Spokój, błoga cisza przerywana głosem zimorodka[emoji4]. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) A czasami coś się przyczepiWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Września 2020 przez jacekp29 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Wrześniowa świnka ???? 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Wrześniowa świnka ????Co wchrumala ? Jaka przynętę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperboleń Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 (edytowane) Co wchrumala ? Jaka przynętę ?Przynęta od Michała „asprout” , pozdro Edytowane 29 Września 2020 przez Kacperboleń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Z końcem września Warta trochę odpaliła, w 3dni miałem więcej ryb niż przez cały sezon w tym dwie naprawdę grube...World Champion II 270/21gVanquish 12' 4000żyłka 0,20bezsterowce topwater mojej produkcji Ukleja 65BSTW 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 (edytowane) Na Noteci musimy na razie zadowalać się sportowymi, ale szanse są - woda wysoka... Edytowane 1 Maja 2021 przez muddler 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 zapiski wideo z ostatniego weekendu, mam nadzieję, że taka bedzie cała jesień - parabellum 10-30/ plecionka 0,19, przynęta głównie ukleja RH - mazowiecka Wisła 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi