versicolor Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Idąc za ciosem... 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 gratuluje fajnego bolasa. na jakiej rzece wędkujesz, bo odra w okolicach zielonej góry na razie nie pozwala na łowienie. pozdrawiam i życzę jeszcze większych Wisełka A może przy okazji. Ostatni bolek był strasznie stłamszony. Na zdjęciach i tak jest jego lepsza strona. Rany i obicia mogą być efektem dużej wody i złych warunków w ostatnich czasach, ale miał też kilka takich dziwnych narośli. Może ktoś z obytych w temacie ichtiologów podpowie co to jest? Czy może po prostu efekt starości? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Kontemplator Opublikowano 28 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Taki karpik z Warty Edytowane 28 Października 2020 przez Kontemplator 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Niesamowity ten karpik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Super ryba. Pięknie odpasiony boleń - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Taki karpik z Warty Haha ale krawężnik....przyłów przy nocnych podchodach sandaczowych?? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Haha ale krawężnik....przyłów przy nocnych podchodach sandaczowych?? Pozdrawiam,malczTak, ten boleń to przyłów przy szukaniu sandaczy, choć niejako też się go spodziewałem, bo już wcześniej w tym miejscu się trafiały na przemian z mętnookimi. Tego dnia najpierw wyholowałem sandacza 60+, później po dłuższym czasie bez brań zmieniłem taktykę z woblera na gumę i w pierwszym rzucie taka świnka się zameldowała. Edytowane 28 Października 2020 przez Kontemplator 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Bolek z nadwagą ????,gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ta Rapa tak gruba , że musi jechać na porodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skonek_okonek Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ładny warciany "klocek". Byłem dziś zobaczyć nad Wartą i przez poziom wody i pogodę można odnieść wrażenie że jest wiosna.... Niestety ryby nie brały i nie było ich "widać".. ale chyba powoli czas się zabrać za wieczorowe sandacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Gratuluję , może kiedyś się coś podobnego trafi. U mnie +-65 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamiglas Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Musial miec dobra stolowke i duzo odpoczywal ze tak mu sie odlozylo piekna ryba gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 (edytowane) Gratuluję , może kiedyś się coś podobnego trafi. U mnie +-65 Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaTak patrzę i zdjęcie zrobiłem tak jakby miał 40 cm [emoji38]dopiero jak trzymam za kark to wygląda normanie[emoji18] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Października 2020 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Wisełka A może przy okazji. Ostatni bolek był strasznie stłamszony. Na zdjęciach i tak jest jego lepsza strona. Rany i obicia mogą być efektem dużej wody i złych warunków w ostatnich czasach, ale miał też kilka takich dziwnych narośli. Może ktoś z obytych w temacie ichtiologów podpowie co to jest? Czy może po prostu efekt starości? 20201024.jpgZłowiłem dwie ryby z takimi dziwnymi naroślami obie były duże, powyżej 80 cm. Nie wiem co to jest ale dziwne, że tylko te duże mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Tełoretycznie może to być jakaś choroba/nowotwór, ale raczej to wygląda na uraz mechaniczny. Może przeleciał przez jakąś turbinę, a może ktoś lub coś na niego zapolowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tadekb Opublikowano 31 Października 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 To nie były urazy mechaniczne tylko takie wystające narośla o konsystencji wątróbki drobiowej. Ale dość już o niedoskonałościach Ten, pomimo że 80+ to żadnych oznak starości nie miał. Przeciwnie - to najsilniejszy boleń z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia. Od samego momentu brania po podbierak był ogień. Już jakoś tak to jest, ze coraz rzadziej ma się te emocje w czasie holu ryby, które powodują szybsze bicie serca i bardzo chce się wyjąć rybę. W czasie tego holu czułem się jak małolat, któremu przyfarciło z dużą rybą 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Rewelacyjny !Brawo Tadek ! Powiesz proszę na jaka przynętę ? Typ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Super Tadziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Tadek,brawo Ty!!!Ładna,grubiutka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Powiesz proszę na jaka przynętę ? Typ ? Stary dobry Hermesik.Ale pewnie znalazło by się z milion innych działających modeli. Generalnie ważniejsze raczej gdzie i kiedy niż na co. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kacperboleń Opublikowano 4 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) Ryba na którą polowałem cały sezon . Końcówka sezonu i wielkie BOOM ! Rapa o kosmicznych gabarytach . Jak go zobaczyłem w wodzie to prawie zemdlałem???? Ryba blisko 85 . Choć gabaryty miał na dużo większego . Ryba wzięła późnym popołudniem , tego dnia była totalna kappa nic ciekawego się nie działo . Rzutem na taśmę zaliczyłem magiczny kontakt z tą rybą , branie było spektakularne na maxa . Po pierwszym odjeździe wiedziałem , ze jest to duża ryba ponieważ kołowrotek się prawie zagotował . Walka trwała kilka min , była hardkorowa nie powiem ryba wyjechała na brzeg , zdjęcia robiła moja dziewczyna . Środkowa kotwica po holu miała 3 groty zmielone jakby były z plasteliny , także ledwo się udało . Oczywiście jest to moje PB . Pozdro !To były ostatnie ciepłe dni w tym roku Edytowane 16 Listopada 2020 przez bartsiedlce 79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 7 z przodu, zdjęcie przy kilku metrowej skarpie , nie miałem innego pomysłu na szybkie zdjęcietylko na kolanach.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 7 strasznie sponiewierana, myślałem że chora.Ale drugi mały może 45 cm był jesz bardziej pokaleczony.Zdjęcia małej ryby tylko dla pokazania rany. Wydry?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 jak dla mnie już po boleniach 2020 i na tę okoliczności małe resume 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Największy z solidną nadwagą trochę poszalał, ale brania delikatne jeden spadł .Odra jak dla mnie zbyt duża. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi