nyny Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Coś cisza w temacie, a to tuż tuż Co roku był wątek to kontynuując tą świecką tradycję, i żeby stało się zadość... ....na każdym zebraniu jest ktoś kto musi zacząć. Zatem jak wasze przygotowania? Ja dzisiaj coś tam już poczyniłem w tej kwestii: pozdro Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez nyny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Coś cisza w temacie, a to tuż tuż Co roku był wątek to kontynuując tą świecką tradycję, i żeby stało się zadość... ....na każdym zebraniu jest ktoś kto musi zacząć. Zatem jak wasze przygotowania? Ja dzisiaj coś tam już poczyniłem w tej kwestii: pozdroJaki to model restaffine jesli można zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jaki to model restaffine jesli można zapytać.Proszę:https://imagizer.imageshack.com/img922/7236/pfgCqB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Proszę:https://imagizer.imageshack.com/img922/7236/pfgCqB.jpgJaka długość od końca do stopki kołowrotka, mierzyles może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Przemek, przypomniałeś, że trzeba coś wykombinować na czas zarazy. Łódkę mam 440 więc z dystansem od partnera (wędkarskiego ) nie ma problemu. Sprzętu i przynęt aż za dużo ... tylko gdzie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Jaka długość od końca do stopki kołowrotka, mierzyles może?Nie mierzyłem, jutro zmierzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Nie mierzyłem, jutro zmierzę Zmierzyłem dzisiaj 33cm od środka stopki do końca dolnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zmień temat na ,, Długość dolnika nyny'ego". Ten obecny tytuł radykalnie wprowadza w błąd . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi