Banjo Opublikowano 6 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Myślałem przez chwilę Robert, że z puszki zrobiłeś . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2020 Może być, że z puszki...ale to nie moje dzieło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr zamiara Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Prawdziwe naukowe pojejście do tematu... brawo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zrobił byś spektrometrię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zrobił byś spektrometrię? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Nie wiem o jakie naukowe podejście chodzi? może takie?https://pl.wikipedia.org/wiki/Spektrometria_mas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Żadna to wymyślna konstrukcja, ale zaskoczonym jestem, że Cordo robiło taki model. Korpus 12 cm i ster ewidentnie wzorowany na ABU Hi-Lo. Dla mnie super uzupełnienie sporej kolekcji woblerów tej firmy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 widzę, że trzeba ożywić temat:)bardzo fajne filmiki odnośnie swimbajtów (to też łamańce tylko bez steru) i ich budowy... w tym również rodzaje połączeń mozna i warto włączyć napisy oraz ich tłumaczenie:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 widzę, że trzeba ożywić temat:)bardzo fajne filmiki odnośnie swimbajtów (to też łamańce tylko bez steru) i ich budowy... w tym również rodzaje połączeń mozna i warto włączyć napisy oraz ich tłumaczenie:) Dzięki Michał. Fajnie opowiada i wreszcie znalazłem bratnią duszę z fizyki . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi