Mateush Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ten to z pewnością magiczne 24 przekroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Film instruktażowy ( jak podbierać ryby) w wykonaniu naszych rodaków.http://www.youtube.com/watch?v=0wg5yMgE1ms&feature=shareoglądajcie z włączonym dźwiękiem. Pierdo...j go wiosłem - yebłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 "(...) tylko nie mnie" - a może by i się przydało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 ALe pały. Nie dość, że zwrotni na tej łódce jak "Batory w porcie" to i tym wiosłem to sami powinni dostać bo na pewno mają coś w sobie z rycerza... Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 News dnia http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=27&id=11461&long&t=news2b 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Taa, pomylili lb z kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jeden rekord Biegana dobry, a następny jeszcze lepszy A wędkarz, który nie rozróżnia lb/kg to analfabeta. Jak nazwać człowieka, który nie rozróżnia trzymanego w rękach ciężaru ok. 11,5kg i 25,5kg - nie wiem. To już większy niedorozwój niż brak umiejętności czytania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komar Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mięsiarza i tego redaktorka poniosła fantazja i to grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tak jest już z wędkarzami, którzy mało dużych ryb łowią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 hahaha niezly rekord Tydzien cudow, cud z Niemcami a teraz to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jest różnica, Polska naprawdę wygrała z Niemcami ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pewnie ze tak Ale ciagle uwierzyc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mi to by było po prostu wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jeden rekord Biegana dobry, a następny jeszcze lepszy A wędkarz, który nie rozróżnia lb/kg to analfabeta. Jak nazwać człowieka, który nie rozróżnia trzymanego w rękach ciężaru ok. 11,5kg i 25,5kg - nie wiem. To już większy niedorozwój niż brak umiejętności czytania...I jak się ma rzetelność, profesjonalizm redaktora, wydawcy. Znak czasów? dziwny ten świat, człowiekiem rządzi ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Zdjęcie jest bez wody w tle...no chyba, że ktoś mu robił je chodząc po wodzie.Ryba raczej przeznaczona została na cele konsumpcyjne PS Waga firmy jaxon ma skale do 22 kg a wskazówka trochę powyżej połowy tej skali Edytowane 15 Października 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 witam. po lekturze te. atu i ja postanowiłem po dzielić się historią. otóż pamiętnego dla Liwca roku 2009 nastąpiła katastrofa ekologiczna, która wyniszczyła wszelką formę życia wcrzece. woda była bardzo wysoka i qwylewała się na łąki. w rzece brakło powietrza a z netem płynęła plama przypominająca ta z oleju silnikowego. wszelkie ryby wplywaly na owe łąki i rozpaczliwie łapały powietrze. właśnie wtedy dowiedziałem się jak olbrzymie ryby żyły w tej niepozornej rzecze. Klenie 60 Cm, okonie ponad 50cm i szczupaki wiele metrowek. Miejscowi rzucili się na darmowe mięsko i wszystko zostało wybite.., dwa szczupaki siedzą mi do dziś w pamięci. Jeden wyciągnięty z rowu połączonego z liwcem. 20 kg i długość wanny bez tych 30 Cm czyli jakieś 150. Dwie były takie sztuki na odcinku kilometra. Ach jakie to były ryby!! teraz sztuką jest wyjąć rybkę 65 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 dodam jeszcze, że właśnie wtedy dowiedzialem się, że w liwcu żyły sumy, mietusy i brzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Panowie coś drgnęło! Zobaczymy, jak tylko ukażą się nowe WW, które "rekordy" zostały unieważnione. https://www.facebook.com/wiadomosciwedkarskie/photos/a.706941539323204.1073741826.311829502167745/995052077178814/?type=1&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie coś drgnęło! Zobaczymy, jak tylko ukażą się nowe WW, które "rekordy" zostały unieważnione. https://www.facebook.com/wiadomosciwedkarskie/photos/a.706941539323204.1073741826.311829502167745/995052077178814/?type=1&theater Ciekawy jestem, które to "okazy" wylecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Kleń-welonka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Stawiam na szczupaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cud pany cud nad cuda unieważnili te giganty od Biegana .Teraz jest szczupak z 1970 o masie 20,80 ,wygląda na takiego i sandacz z 2004 o masie 14,20 też bliski prawdy .Jadę w sobotę na Goczały i poprawię oba 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cud pany cud nad cuda unieważnili te giganty od Biegana .Teraz jest szczupak z 1970 o masie 20,80 ,wygląda na takiego i sandacz z 2004 o masie 14,20 też bliski prawdy .Jadę w sobotę na Goczały i poprawię oba To chyba znak, ze Mister Biegan RIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 No i stało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Przy okazji także nowe rekordy Troci Wędrownej i Płoci. Wyleciały oba Biegana. Myślę, że rekord Sandacza jest do poprawy w najbliższym czasie i to przez któregoś z szacownych użytkownków forum jerkbait.pl Tylko tu prawie nikt nie waży więc ciężko będzie stwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi