Piotr123 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 W końcu spojrzeli prawdzie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Taki sam wałek ze skasowaniem rekordu jak z jego przyznaniem. A rekordowa płoć była badana przez ichtiologów ze Szwecji i w latacch 60'tych była płocią. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ustanowiono automatycznie nowe (stare) rekordy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Taki sam wałek ze skasowaniem rekordu jak z jego przyznaniem. A rekordowa płoć była badana przez ichtiologów ze Szwecji i w latacch 60'tych była płocią. Ichtiolodzy ze Szwecji w latach 60tych dopiero uczyli sie co to znaczy polska szkola picia wodki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jako jedna z pierwszych książek o wędkarstwie którą czytałem to było o tej płoci, okolicznościach połowu i też o badaniu jej łusek przez ichtiologów ze Szwecji. Szkaradek dostał nawet certyfikat czy podobny dokument od szwedów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ustanowiono automatycznie nowe (stare) rekordy ... Spojrzenia łowców nieprzejednane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Rekord sandacza był ważny przez tyle lat na podstawie... zdjęcia zasuszonego łba Ja pier*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 hmmm w sumie interesują mnie moje wędkarskie rekordy, acz te nie wiążą się nigdy z kilogramami. Nie interesuje mnie broń Boże tylko ich poprawianie... przeciwnie... interesuje mnie pogoń, dreszcz, przyroda, niezależność i wolność, bo jak mawia jeden z moich kolegów ryby to tylko dodatek do wędkowania. Osiągnięcia kolegów (te rzetelne i C&R) podziwiam i zawsze im gratuluje i będę gratulował, zazdroszczę tylko dlatego, że mnie tam nie było i nie mogłem trzymać przykładowo aparatu, kamery... To, że to lub inne czasopismo zmieniło "swój rekord Polski", mam kompletnie w dupie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Rekord sandacza był ważny przez tyle lat na podstawie... zdjęcia zasuszonego łba Ja pier*** od dawna miałem wrażenie ze mimo postury ten jegomość miał PLECYa co to oznaczało w tamtych czasach wiadomo. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ..nowy rekord sandacza tez jakiś wątpliwy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ..nowy rekord sandacza tez jakiś wątpliwy... Spokojnie. Wszystkiego na raz też nie można unieważnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extraspiner Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) A tutaj dwaj młodzi Goście dokonali ;Cudu nad Wisłą - Sum 220cmWobler to chyba Rapala Dt16 w tygryska?Jak mnie wzrok nie myli. Nie publikujemy zdjęć martwych ryb. Edytowane 13 Listopada 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Chyba gdzieś na forum jest już dyskusja na ten temat, ale uważam, że i w temacie rekordów powinien znaleźć się wątek tej ryby. Według łowcy miała 140 cm i 20 kg. Miejsce połowu - Hiszpania. https://www.facebook.com/tim.pleciona/posts/992221164232915?__mref=message_bubble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Chyba gdzieś na forum jest już dyskusja na ten temat, ale uważam, że i w temacie rekordów powinien znaleźć się wątek tej ryby. Według łowcy miała 140 cm i 20 kg. Miejsce połowu - Hiszpania. https://www.facebook.com/tim.pleciona/posts/992221164232915?__mref=message_bubble Niska woda w tym roku. Wiosna, a ta zatoka taka wypietrzona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Będąc w weekend na tarnobrzeskim odcinku Wisły, spotkałem jegomościa chwalącego się wyjętym w zeszłym tygodniu 12kg. sandaczem. Nie wierzyłem, puki zdjęć nie pokazał, niestety z łazienki. Do ważenia ryba była już pocięta. Ale to był ponoć tylko przyłów był, tłumaczył się, bo on na sumy się nastawiał. Brak słów. Cieszę się tylko, że nie byłem sam, bo głupot bym narobił. A dziad nie miał by czym teraz sandaczowych filetów przeżuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Odkopuję i przypominam dwa rekordy kolegi Wacława xDPrawdziwa ozdoba siedziby koła Piast w Krakowie. Edytowane 7 Marca 2021 przez Ferret 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 No jeśli ten Pan nie miał ponad 2m wzrostu i 150kg wagi to patrząc na zdjęcia te "rekordy" wydają się być mocno wątpliwe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 No jeśli ten Pan nie miał ponad 2m wzrostu i 150kg wagi to patrząc na zdjęcia te "rekordy" wydają się być mocno wątpliwe...Dlatego zostały negatywnie zweryfikowane przez komisję WW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 @Ferret, napisz proszę że to nie wisi do dnia dzisiejszego na tych ścianach....???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) @Ferret, napisz proszę że to nie wisi do dnia dzisiejszego na tych ścianach.... Zdjęcia z piątku, 05.03.2021 I jak widać o jakimś tam "unieważnieniu" nie słyszeli. Edytowane 7 Marca 2021 przez Ferret 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) @Ferret, napisz proszę że to nie wisi do dnia dzisiejszego na tych ścianach....Pewnie, że wisi. A czemu ma nie wisieć? Malowidła naskalne w Lascaux trwają do dzisiaj. Tam też są obrazki z polowania i nikt nie ma z tym problemu Edytowane 7 Marca 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Ja nie pojmuje, jak nas***ne trzeba mieć w głowie, aby wierzyć s te jego rekordy patrząc na te zdjęcia, a tym bardziej jakim debilem trzeba być, aby robić zdjęcie z rybą w „odświętnej” marynarce. Człowiek porażka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Ja nie pojmuje, jak nas***ne trzeba mieć w głowie, aby wierzyć s te jego rekordy patrząc na te zdjęcia, a tym bardziej jakim debilem trzeba być, aby robić zdjęcie z rybą w „odświętnej” marynarce. Człowiek porażka.a na końcu się okazało, ze ryba siecią ze stawu hodowlanego wyciągnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 a tym bardziej jakim debilem trzeba być, aby robić zdjęcie z rybą w „odświętnej” marynarce. Człowiek porażka.Taka była wtedy konwencja. Mam sporo Wiadomości Wędkarskich z lat 60 i 70-tych. Bardzo dużo jest tam tego typu zdjęć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 W latach 50tych na ryby chodziło sie w garniturze i kapeluszu (przynajmniej na zachodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi