tomi78 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Przypadkiem natknąłem się w necie na nasz stary ale wciąż aktualny rekord polski .Nie znam się na dużych szczupakach ale jakoś nie chce mi się wierzyć że ta rybka ma 24 kilogramy Co o tym sądzicie?http://images3.fotosik.pl/286/035aa77489b07b05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może mieć...A pan Wacław Biegan jest też aktualnym rekordzistą Polski w Sandaczu. Ale wtedy Nida (bo ona go obdarzyła tymi pięknymi rybami) była w dużo lepszym stanie.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 o ile mi wiadomo łowcą tego szczupaka jest Wacław Biegan Na ładna rybka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A ile ona miała cm?Bo co do wagi ryb to nie mam żadnego rozeznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 A sandacza złowił na żabę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ale to było wtedy kiedy regulamin pozwalał...Teraz to żaby się struga z drewna albo łowi na gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 sandacz 15,40 jeśli dobrze pamiętam Na żaby to ja też łowie z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może sie myle ale szczupal też padł chyba na żabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ..i podobno padł na Pisie... ja oglądałem Pisę - nie pamiętam czy w tym dokładnie miejscu, i powiem szczerze że się zdziwiłem, bo spodziwałem się bardziej okazałej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Na Nidzie padly oba rekordy.Najpierw szczupak, pare lat potem sandacz. Oba na zabe, oba w grudniu...A weryfikacja gabarytow zdobyczy to co innego... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nie wiem jak to jest z tym zdjeciem. Widywalem je przypinane do roznych artykulow o duzych szczupakach w Wiadomosciach Wedkarskich w latach 90 poprzedniego stulecia. NIGDY nie bylo podpisane, ze to TEN szczupak W. Biegana.Zastanawiajaca jest rowniez dobra jakosc odbitki, jak i widok okolicy, gdzie prezentowana jest zdobycz. Ubranie...TO BYL grudzien roku 1976... Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ...ciekawe co teraz w Nidzie mozna zlowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 taaatrawka zielona, drzewna soczysta zielen... ktos tu komus... tego ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to wtedy tez mieli cieply grudzien ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 I ktos mial hobby i utrzymywal trawniki nad dzikimi fragmentami Nidy w grudniu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 W Nidzie koło Kielc niedalego łowiłem klonki,ale tubylcy mówią,że łowią i spore szczupaki najwiekszy miał 8kg z (2003roku) jak na taka niewielką,zreke to spory był,facet miał aparat i widziałem ta rybe.ale najwiecej jest tam wydr tych na 2 nogach też sporo,a co idzie za tym rybki lekko nie maja no i brudna rzeka,facet raz mowi do mnie Panie najlepsze płotki bioro koło pralkimyślałem,że to jakiś wir wodny czy co?a tu masz babo placek,pralka ałtomat w wodzie obok jakieś worki foljowe,szok ludzie wala do wody co popadnie.pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 @hasior ja to znam nawet jedną fajna miejscowke na szczupaki co to na niej od kilku miesiecy lodowka plywa nie wiedziec czemu to jedna z lepszych miejscowek w tym roku a i rybek sporo tam plywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 jak ta lodówka pływa w wodzie to poł biedy,gorzej jak by pływała na lódce gotowa na przyjecie filecika ze szupaczka wtedy trza by zatopić taka lodóweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 tak z tym zdjeciem cos jest nie tak, jesli podpis faktycznie informował, ze to grudzien 1976, jesli chcecie zobaczyc zdjęcie 28 kg szczupaka, to odsyłam do Wyspa Kormoranów Włodzimierza Puchalskiego. łeb tego szczupala robi wrazenie.pozd Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Jakby to ujac, zeby gladko wyszlo....?.....hmm, facet trafil dwie 6 w totka....i to z jednej kolektury.Malo tego, wychodzi, ze na te same cyfry. Gumo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 kumulacjia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 haha....a szczupłe na Narwi,najlepiej biorą koło Malucha...czyt. faita 126p...takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 W oficjalnych rekordach Polski jest wiele nieporozumień. Np. rekord klenia 6,30 kg to był pewnie amur podany do wagi. Podobnie za rekordową Płoć robił średni Jaź - 2,20 kg Komedia pomyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 W oficjalnych rekordach Polski jest wiele nieporozumień. Np. rekord klenia 6,30 kg to był pewnie amur podany do wagi. Podobnie za rekordową Płoć robił średni Jaź - 2,20 kg Komedia pomyłek takie rekordy jakie PZW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Niestety tak jest Ale narzekać też nie powinniśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi