Skocz do zawartości

Rekordy Polski - dyskusja o drapieżnikach wyjątkowych rozmiarów

tomi78

Rekomendowane odpowiedzi

Mowi Lowca : Złowiłem go w Nidzie około Nowego Korczyna, na koniec października 1976 roku. Łowię na żyłkę 0,30 mm - nigdy grubszą. Łowię na żabę ścierniskową bez spławika i ciężarka. Na rzece szukam głębokich dołów. Mam jeszcze na rozkładzie kilka szczupaków powyżej 15 kg. Hol tego szczupaka trwał 3 i pół godziny.

To w końcu w którym roku został złapany ten szczupak ; łowca mówi , że na koniec października 1976 a na zdjęciu w gazecie pisze 1978 ?

Hol trwał dwa lata.

• Like 5

Oglądając ten filmik ze zdechłym boleniem w tle doszedłem do wniosku, że użytkownicy j.pl to jakieś dziwolągi. Tak tak, jesteśmy jakimiś wybrykami, które odstają od wszechobecnych norm. Obejrzałem ten filmik i jeszcze jakiś jeden. Zobaczyłem ile ma wyświetleń i komentarzy. Następnie przeczytałem niektóre z tych wpisów.

Ja pierdziu "skąd ja mieszkam" :P

Wy chcecie wprowadzenia widełek czy "no kill"?  :D  :lol:

• Like 1

Oglądając ten filmik ze zdechłym boleniem w tle doszedłem do wniosku, że użytkownicy j.pl to jakieś dziwolągi. Tak tak, jesteśmy jakimiś wybrykami, które odstają od wszechobecnych norm. Obejrzałem ten filmik i jeszcze jakiś jeden. Zobaczyłem ile ma wyświetleń i komentarzy. Następnie przeczytałem niektóre z tych wpisów.

Ja pierdziu "skąd ja mieszkam" :P

Wy chcecie wprowadzenia widełek czy "no kill"?  :D  :lol:

Witaj w klubie ...........  :P  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Nie wstyd wam tak się czepiać najbardziej inspirującego vlogera roku 2014?

Finalisty "Blog Roku"?

Oraz - jak sam o sobie mówi, Lidera filmów wędkarskich na Polskim Youtube?

Skoro ktoś taki mówi, że boleń był żywy, to był żywy.

Jeśli ktoś nie wierzy, to jestem pewien, że autor chętnie się założy, o pudełko białych robaków, czy dwa...

:D  ;)

• Like 8

Mógł tego bolka chociaż wyprostowac bo jakiś "ekniety" ... :)

Patrzac na liczbe wyswietleń mysle ze lucio to kase już trzepie na tych swoich durnych wypocinach, szkoda tylko ze my na Jb.pl  tez musimy to ogladaac zeby zobaczyć co do za debil, a on korzysta,liczba wyświetleń rośnie..

Edytowane przez Miro 85
  • Like 1

Ostatnio oglądałem tych "gwiazdorów" ze szklanego ekranu  co to pstrąga-trupa holują,prezentują i wypuszczają.

Napisałem nawet komentarz,ale usunęli bo nie był dla nich przychylny.

wg mnie syf na maxa

https://www.youtube.com/watch?v=RtmyqOCyfCE 

• Like 1

Ostatnio oglądałem tych "gwiazdorów" ze szklanego ekranu  co to pstrąga-trupa holują,prezentują i wypuszczają.

Napisałem nawet komentarz,ale usunęli bo nie był dla nich przychylny.

wg mnie syf na maxa

https://www.youtube.com/watch?v=RtmyqOCyfCE 

Alez beton,

"60 ma na pewno"  :D

ciekawe czego :D

Starszliwie niski poziom tego materialu. Jak widac wielu osobom parcie na szklo przeslania umiejetnosc oceny tego, co pokazuja publicznie w sieci.

Edytowane przez Guzu