Skocz do zawartości

Rekordy Polski - dyskusja o drapieżnikach wyjątkowych rozmiarów

tomi78

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Jeden rekord Biegana dobry, a następny jeszcze lepszy :)

A wędkarz, który nie rozróżnia lb/kg to analfabeta. Jak nazwać człowieka, który nie rozróżnia trzymanego w rękach ciężaru ok. 11,5kg i 25,5kg - nie wiem. To już większy niedorozwój niż brak umiejętności czytania...

• Like 3

Jeden rekord Biegana dobry, a następny jeszcze lepszy :)

A wędkarz, który nie rozróżnia lb/kg to analfabeta. Jak nazwać człowieka, który nie rozróżnia trzymanego w rękach ciężaru ok. 11,5kg i 25,5kg - nie wiem. To już większy niedorozwój niż brak umiejętności czytania...

I jak się ma rzetelność, profesjonalizm redaktora, wydawcy. Znak czasów? :( dziwny ten świat, człowiekiem rządzi ????????????

Zdjęcie jest bez wody w tle...no chyba, że ktoś mu robił je chodząc po wodzie.

Ryba raczej przeznaczona została na cele konsumpcyjne

PS Waga firmy jaxon ma skale do 22 kg a wskazówka trochę powyżej połowy tej skali :ph34r:

Edytowane przez minecjusz

witam. po lekturze te. atu i ja postanowiłem po dzielić się historią.

otóż pamiętnego dla Liwca roku 2009 nastąpiła katastrofa ekologiczna, która wyniszczyła wszelką formę życia wcrzece. woda była bardzo wysoka i qwylewała się na łąki. w rzece brakło powietrza a z netem płynęła plama przypominająca ta z oleju silnikowego. wszelkie ryby wplywaly na owe łąki i rozpaczliwie łapały powietrze. właśnie wtedy dowiedziałem się jak olbrzymie ryby żyły w tej niepozornej rzecze. Klenie 60 Cm, okonie ponad 50cm i szczupaki wiele metrowek. Miejscowi rzucili się na darmowe mięsko i wszystko zostało wybite..,

dwa szczupaki siedzą mi do dziś w pamięci. Jeden wyciągnięty z rowu połączonego z liwcem. 20 kg i długość wanny bez tych 30 Cm czyli jakieś 150. Dwie były takie sztuki na odcinku kilometra. Ach jakie to były ryby!! teraz sztuką jest wyjąć rybkę 65 cm

• 1 miesiąc temu...

Przy okazji także nowe rekordy Troci Wędrownej i Płoci. Wyleciały oba Biegana. Myślę, że rekord Sandacza jest do poprawy w najbliższym czasie i to przez któregoś z szacownych użytkownków forum jerkbait.pl 

Tylko tu prawie nikt nie waży więc ciężko będzie stwierdzić:)