Maciek25 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Potrzebuję porady od kogoś z okręgu toruńskiego kto wykupuje zezwolenie na okręg plocko - włocławski.Nigdy nie opłacałem składki w innym okręgu i nie berdzo wiem co i jak. Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) Nie ma od dawna czegoś takiego jak okręg płocko-włocławski. Jest Mazowiecki i tam(w jednym z kół najbliżej miejsca zamieszkania) musiałbyś wykupić składkę na ochronę i zagospodarowanie wód - 150pln.https://ompzw.pl/kola-wedkarskie Edytowane 2 Maja 2020 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 (edytowane) A nie orientujesz się czy można to zrobić online? Bo widzę taką opcję jedynie na zezwolenia okresowe tj. 1,3,7 dni. Jechać z Torunia aż do Płocka w dni powszednie to raczej nie mam szans ???? Czy dobrze rozumiem że okręg Mazowiecki zaczyna się mniej więcej na wysokości Otloczyna (koło Ciechocinka)? Edytowane 2 Maja 2020 przez Maciek25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Nie. Jesli chodzi o Wisle nalezy do p Kaczmarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 A nie orientujesz się czy można to zrobić online? Bo widzę taką opcję jedynie na zezwolenia okresowe tj. 1,3,7 dni. Jechać z Torunia aż do Płocka w dni powszednie to raczej nie mam szans Czy dobrze rozumiem że okręg Mazowiecki zaczyna się mniej więcej na wysokości Otloczyna (koło Ciechocinka)?Nie można wykupić online samej składki na ochronę i zagospodarowanie wód. Dlatego masz tam wykaz kół z adresami. Znajdź sobie to, które jest najbliżej Torunia i tam załatw sprawę. Możesz też napisać/zadzwonić do biura OM i spytać jak masz to najprościej załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Dzięki za info ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aw3rs Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Wisła Kaczmarka która można wykupić online kończy się się na wysokości oczyszczalni ścieków we Włocławku . Następnie masz okręg Mazowiecki gdzie pozwolenie na wędkowanie wykupisz w każdym sklepie wędkarskim we Włocławku . Wysłane z mojego moto g(6) play przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi