Redzi Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witam, ma ktoś? u?źytkuje? jakieś opinii mo?źe udzielić czy to pochlebnej czy te?ź negatywnej Noszę się z zamieram kupna tego kręcioła i mo?źe ktoś z koleg?łw skomentuje ten kołowrotek. W necie opinii niestety za du?źo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Dobra maszyna za niedu?źe pieniądze, ale to opinia z przed kilku lat, jak u?źytkowałem. Ostatnio miałem mniejszego i troszkę lipa. Nie wiem czy to kwestia egzemplarza czy jakość spadła. Bezpiecznie to bym slammera 460 kupił, podobna kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Bezpiecznie to bym slammera 460 kupił, podobna kasa. Ale inna waga Korpus ma ten sam co modele 4000 tylko rotor szerszy i większa szpulka, od modelu 4000 te?ź do niego pasuje szpula. Jak na razie jestem zadowolony z tego kołowrotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Mo?źe i bezpiecznie, ale miałem 360 i właśnie jest w dziale sprzedam za marne grosze z zapasową szpulą. Nie podszedł mi ten kołowrotek więc opcja Penn całkowicie odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Redzi mam takiego Applausa 4000 sprzed wielu lat. Stan b. dobry. Jak chcesz to daj priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Ja nie polecam,jak brać to tylko ze skręcaną rączką bo ta składana jest do bani ,wyrabia się i nie r?łwno chodzi Widziałem na ebayu znalazłem ale 6000 http://www.ebay.com/itm/Ryobi-New-Applause-6000-Full-Metal-S pinning-Reel-Free-Spool-/120897937341?pt=LH_DefaultDomain_0& amp;hash=item1c26141fbd#ht_2005wt_922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 aha jeszcze te mają zapasową szpulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi